Ντιπ με φέτα και παντζάρι

06.11.2009

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γραμμ. φέτα
  • 2-3 φέτες παντζάρι
  • 1 κουτ. σούπας καρύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • Μερικές κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σταγόνες ξίδι μπαλσάμικο
  • 1 κουτ. σούπας γιαούρτι

Εκτέλεση
1. Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ, εκτός από τα παντζάρια, και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πουρές, προσθέτοντας όσο ελαιόλαδο χρειάζεται.

2. Χτυπάτε μόνα τους τα παντζάρια ελαφρά για να μη «νερουλιάσουν» και τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.

3. Μπορείτε να απολαύσετε το ντιπ με ψημένες αραβικές ή κυπριακές πιτούλες.