BREEZE Watches S/S 2014 Highlights: Brown Sugar!

17.03.2014
Για το BREEZE η ζωή μοιάζει σαν ένα ατελείωτο Σαββατοκύριακο! Η συλλογή BREEZE Watches Spring/Summer 2014 μέσα από ένα ανατρεπτικό mix ‘σκορπάει’ αισιοδοξία και παραδίδει μαθήματα προχωρημένου attitude: High-street fashion design που ξεχυλίζει το πάθος και ενέργεια! Λαχταριστοί, γήινοι τόνοι συνδυάζονται ιδανικά με την πιο σέξι, μεταλλική Rose Gold απόχρωση της σεζόν! Τα ρολόγια και οι χρονογράφοι BREEZE της νέας συλλογής σας συνοδεύουν 24 ώρες το 24ωρο, σε κάθε περίσταση, και μετατρέπουν κάθε σας εμφάνιση σε fashion statement!

Για το BREEZE η ζωή μοιάζει σαν ένα ατελείωτο Σαββατοκύριακο! Η συλλογή BREEZE Watches Spring/Summer 2014 μέσα από ένα ανατρεπτικό mix ‘σκορπάει’ αισιοδοξία και παραδίδει μαθήματα προχωρημένου attitude: High-street fashion design που ξεχυλίζει το πάθος και ενέργεια!

Λαχταριστοί, γήινοι τόνοι συνδυάζονται ιδανικά με την πιο σέξι, μεταλλική Rose Gold απόχρωση της σεζόν! Τα ρολόγια και οι χρονογράφοι BREEZE της νέας συλλογής σας συνοδεύουν 24 ώρες το 24ωρο, σε κάθε περίσταση, και μετατρέπουν κάθε σας εμφάνιση σε fashion statement!