BREEZE Watches: Tα καυτά summer colors

04.04.2014
Η διάθεση σου αλλάζει και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το επόμενο statement ρολόι σου από την καλοκαιρινή συλλογή του BREEZE. Οι καλοκαιρινές σου ημέρες & νύχτες γίνονται ακόμη πιο «καυτές» με τις μοναδικές προτάσεις του BREEZE αφού η διάθεση σου ‘χτυπάει’ κόκκινο με τα εντυπωσιακά statement watches & τους χρονογράφους της συλλογής BREEZE S/S 2014! Ζεστές, σούπερ καλοκαιρινές αποχρώσεις του κόκκινου που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά, προσθέτουν edgy vibes, 24 ώρες το 24ωρο, στο προσωπικό σου στυλ!

Η διάθεση σου αλλάζει και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το επόμενο statement ρολόι σου από την καλοκαιρινή συλλογή του BREEZE. Οι καλοκαιρινές σου ημέρες & νύχτες γίνονται ακόμη πιο «καυτές» με τις μοναδικές προτάσεις του BREEZE αφού η διάθεση σου ‘χτυπάει’ κόκκινο με τα εντυπωσιακά statement watches & τους χρονογράφους της συλλογής BREEZE S/S 2014!

Ζεστές, σούπερ καλοκαιρινές αποχρώσεις του κόκκινου που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά, προσθέτουν edgy vibes, 24 ώρες το 24ωρο, στο προσωπικό σου στυλ!