BREEZE Watches: Oι γήινοι τόνοι που θα σε κερδίσουν

12.05.2014
Η νέα συλλογή ρολογιών BREEZE αποτελείται από stylish ρολόγια και χρονογράφους, κορυφαίας ποιότητας, που αντιπροσωπεύουν όλα τα mega-trends της σεζόν! Ανακαλύψτε τις μοναδικές γήινες Breeze αποχρώσεις, στα γοητευτικά χρώματα της πούδρας και των γλυκών παστέλ, αλλά και τις androgynous μιλιτέρ αποχρώσεις, που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις – Και στην παραλία, μιας και όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως και τα 100m! Pop αισθητική, άψογη σχεδίαση και ανατρεπτικό design, συνδυάζονται άψογα με την μοναδική χρωματική παλέτα, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για το brand, και μας προσφέρουν τα απόλυτα must-have ρολόγια του καλοκαιριού! Εσείς ποιο θα διαλέξετε; Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025. www.breezewatches.com www.facebook.com/breezewatches

Η νέα συλλογή ρολογιών BREEZE αποτελείται από stylish ρολόγια και χρονογράφους, κορυφαίας ποιότητας, που αντιπροσωπεύουν όλα τα mega-trends της σεζόν!

Ανακαλύψτε τις μοναδικές γήινες Breeze αποχρώσεις, στα γοητευτικά χρώματα της πούδρας και των γλυκών παστέλ, αλλά και τις androgynous μιλιτέρ αποχρώσεις, που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις – Και στην παραλία, μιας και όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως και τα 100m!

Pop αισθητική, άψογη σχεδίαση και ανατρεπτικό design, συνδυάζονται άψογα με την μοναδική χρωματική παλέτα, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για το brand, και μας προσφέρουν τα απόλυτα must-have ρολόγια του καλοκαιριού!

Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.

www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches