Τα φίνα κοσμήματα της Κατερίνας

13.11.2014
Η ΚΚ Jewelry Lab, μια επιχείρηση με 35 χρόνια ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας, έχει όραμα τη δημιουργία αντικειμένων που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από εξαιρετικά, λεπτά κομμάτια που μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία του πελάτη. "Στην ΚΚ Jewelry Lab θέλουμε να δημιουργούμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται με την προτίμησή τους. Θέλουμε να μπορούν να πάρουν στα χέρια τους ένα κόσμημα ακριβώς όπως το φαντάζονται" εξηγεί η Κατερίνα Κουλουμπούρου, διάδοχος της οικογενειακής επιχείρησης και επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας του ΚΚ Jewelry Lab, "το ταξίδι ξεκινάει με ένα ραντεβού στο Lab, όπου συζητάμε για την αρχική τους έμπνευση και τις ιδέες τους. Όταν καταλήξουμε στο σχέδιο, τις πέτρες και το μέταλλο, η έμπνευση γίνεται πράξη για τη δημιουργία και παράδοση ενός κοσμήματος που αφηγείται τη δική τους ιστορία". Για να πάρεις μια γεύση ρίξε μια ματιά στις συνοδευτικές φωτογραφίες κι αν σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να επισκευτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα του εργαστηρίου ή και τον φυσικό του χώρο που βρίσκεται στον Βύρωνα και είναι βέβαιο πως θα σε εντυπωσιάσει εξίσου με τα εκθέματα. *Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό

Η ΚΚ Jewelry Lab, μια επιχείρηση με 35 χρόνια ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας, έχει όραμα τη δημιουργία αντικειμένων που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από εξαιρετικά, λεπτά κομμάτια που μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία του πελάτη.

"Στην ΚΚ Jewelry Lab θέλουμε να δημιουργούμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται με την προτίμησή τους. Θέλουμε να μπορούν να πάρουν στα χέρια τους ένα κόσμημα ακριβώς όπως το φαντάζονται" εξηγεί η Κατερίνα Κουλουμπούρου, διάδοχος της οικογενειακής επιχείρησης και επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας του ΚΚ Jewelry Lab, "το ταξίδι ξεκινάει με ένα ραντεβού στο Lab, όπου συζητάμε για την αρχική τους έμπνευση και τις ιδέες τους. Όταν καταλήξουμε στο σχέδιο, τις πέτρες και το μέταλλο, η έμπνευση γίνεται πράξη για τη δημιουργία και παράδοση ενός κοσμήματος που αφηγείται τη δική τους ιστορία".

Για να πάρεις μια γεύση ρίξε μια ματιά στις συνοδευτικές φωτογραφίες κι αν σου ανοίξει η όρεξη μπορείς να επισκευτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα του εργαστηρίου ή και τον φυσικό του χώρο που βρίσκεται στον Βύρωνα και είναι βέβαιο πως θα σε εντυπωσιάσει εξίσου με τα εκθέματα.


*Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό