Οι Άγγελοι ποζάρουν για τη γιορτή του έρωτα

07.02.2011
Οι Άγγελοι της "Victoria's Secret" ετοίμασαν μια σούπερ γιορτινή έκπληξη για την ημέρα των Ερωτευμένων.

Οι Άγγελοι της "Victoria's Secret" ετοίμασαν μια σούπερ γιορτινή έκπληξη για την ημέρα των Ερωτευμένων.

Φόρεσαν τα πιο καυτά τους εσώρουχα και πόζαραν με σκοπό να προωθήσουν τη συλλογή της διάσημης φίρμας εσωρούχων που φτιάχτηκε αποκλειστικά για την Ημέρα του Έρωτα, την 14η Φεβρουαρίου.

Η Adriana Lima, η Candice Swanepoel και το νέο απόκτημα της εταιρίας Lily Aldridge συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή καμπάνια και το βίντεο που δείχνει τα κορίτσια στα παρασκήνια της φωτογράφισής του, μπορεί να πάρει τα μυαλά κάθε άντρα.

Η Λίλυ που είναι νέα στην ομάδα των Αγγέλων και αντικαθιστά την νέα μητέρα και σύζυγο του Ορλάντο Μπλουμ, Μιράντα Κερ είναι ήδη καπαρωμένη! Η 25χρονη κοπέλα είναι αρραβωνιασμένη με τον Caleb Followill, του συγκροτήματος "King's Of Leon" ενώ η αδυναμία στους rock stars είναι δεδομένη αφού παλιότερα ήταν φουλ ερωτευμένη με ένα από τα μέλη του συγκροτήματος "New Kid On The Block".

Η Λίλυ και οι υπόλοιποι Άγγελοι μοιράστηκαν τις Αγιοβαλεντίνικες σκέψεις του σε ένα βίντεο στο οποίο η Λίμα, μητέρα δύο παιδιών με κορμί που σκοτώνει, προτείνει στους θαυμαστές της να μην ξεχνάνε να χαρίζουν φιλιά!

Η 29χρονη καλλονή λέει χαρακτηριστικά:

"Φιλήστε πολύ, αγκαλιάστε πολύ! Δείξτε την αγάπη σας, δώστε αγάπη"!

Στο βίντεο και τη σέξι φωτογράφιση εσωρούχων αποκλειστικά για τη γιορτή του έρωτα συμμετείχαν και οι Candice Swanepoel και Erin Heatherton που με τις ηλιοκαμένες μπρονζέ επιδερμίδες τους, συγκλόνιζαν. Ειδικά η 22χρονη Candice έδειχνε πιο σέξι από ποτέ.

Το θέμα της νέας σειράς εσωρούχων "love me" είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για τις 14 Φλεβάρη και μια γεύση μπορείς να πάρεις στα βίντεο που ακολουθούν.

Kατερίνα Πατούλια