Το νυφικό στυλ της Κάθριν, τα σχόλια & οι ρέπλικες

02.05.2011
Μπορεί να υπήρξαν ενστάσεις για τα μαλλιά, για το μέικαπ ακόμα και για το αν έβαλε μπόλικη μάσκαρα, όμως το νυφικό της Δούκισσας Κάθριν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μπορεί να υπήρξαν ενστάσεις για τα μαλλιά, για το μέικαπ ακόμα και για το αν έβαλε μπόλικη μάσκαρα, όμως το νυφικό της Δούκισσας Κάθριν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η δημιουργία της βρετανίδας σχεδιάστριας Sarah Burton για τον Οίκο "Alexander McQueen" απέσπασε κολακευτικά σχόλια και το νυφικό που παρέμεινε κρυμμένο σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή, αγαπήθηκε από τον κόσμο, τους ειδικούς μόδας, ακόμα κι από τους πιο ξινούς.

Η Κάθριν σχεδιάζει μάλιστα να δώσει το νυφικό της σε έκθεση με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για δωρεές. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί που θα εκτίθεται το νυφικό αλλά μία από τις προτάσεις είναι να μεταφερθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την κατάλληλη στιγμή για το ετήσιο θερινό του άνοιγμα στο κοινό.

Άτομα του περιβάλλοντος της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ανέφεραν πως η νεαρή Κάθριν είναι ενθουσιασμένη που άρεσε το φόρεμά της στο κοινό. Βέβαια, το επόμενο πρωινό του γάμου της, η Κάθριν εμφανίστηκε με ένα λιγότερο ακριβό φόρεμα της φίρμας "Zara" που κόστιζε μόλις 50 λίρες αλλά ακόμα κι έτσι το εν λόγω φόρεμα ξεπούλησε μέσα σε μία ημέρα (το ίδιο συνέβη και με τις πλατφόρμες από τη φίρμα "LK Bennett" που κόστισαν μόλις 130 λίρες).

Την φίρμα "Ζara" προτίμησε άλλωστε και η αδερφή της νύφης την επόμενη μέρα του γάμου. Η Πίπα (Philippa Middleton) εμφανίστηκε με μπλε ναυτικό μπλέιζερ "Zara" αξίας 70 λιρών ενώ συμπλήρωσε το λουκ της με λευκό τζιν παντελόνι.

Στο ανεπίσημο δείπνο, η νύφη ήταν ντυμένη με βραδινή τουαλέτα που έφερε την υπογραφή της Σάρα Μπάρτον (Sarah Burton) και πάλι.

Ποιά ήταν η ετυμολογία για το στυλ της νύφης Κάθριν και ποιά ήταν η πιο επιτυχημένη ρέπλικα του νυφικού της Μίντλετον; Θα τα μάθεις όλα στο βίντεο που ακολουθεί:

Επιμέλεια- Απόδοση: Κατερίνα Πατούλια
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου