Κέρδισε τα πιο ρομαντικά σανδάλια του καλοκαιριού

17.05.2011
Μετά την επιτυχία του διαγωνισμού με τα floral αξεσουάρ της Άνοιξης, το WomenOnly σε συνεργασία και πάλι με τις Twininas σου κάνουν δώρο ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια στο πιο hot σχέδιο του καλοκαιριού.

Μετά την επιτυχία του διαγωνισμού με τα floral αξεσουάρ της Άνοιξης, το WomenOnly σε συνεργασία και πάλι με τις Twininas σου κάνουν δώρο ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια στο πιο hot σχέδιο του καλοκαιριού.

Σανδάλια: Γιατί να ενδώσεις στον πειρασμό τους

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, πρέπει να κάνεις την κίνηση ματ: αποθήκευσε σωστά τις πολυαγαπημένες σου μπότες που τόσο πολύ χάρηκες να φοράς το χειμώνα, κάνε πεντικιούρ και φόρεσε ένα ζευγάρι φλατ δερμάτινα σανδάλια.

Πέρα από τις εσπαντρίγιες και τις πλατφόρμες που βολεύουν αλλά δεν χαρίζουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, πέρα από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που είναι σέξι αλλά πόσο και ποιός να τα αντέξει, τα δερμάτινα σανδάλια αποτελούν το παπούτσι must του καλοκαιριού.

Τα φοράς από το πρωί με το τζινάκι μέχρι το βράδυ με το σορτσάκι. Τα προτιμάς στις διακοπές περπατώντας στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού μέχρι και την βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

Οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας, ξεχωρίζουν τα σανδάλια τους από το Dior (με κρυσταλλάκια), τον Christian Louboutin (δερμάτινα σε nude αποχρώσεις), τον Yves Saint Laurent (με τα πολύχρωμα πέδιλά του) μέχρι τα floral σανδάλια από τους Dries von Noten και Nicholas Kirkwood. Τα τελευταία, τα σανδάλια διακοσμημένα με λουλούδια αποτελούν κατ' εξοχήν τάση για το φετινό καλοκαίρι! Άλλωστε, τα λουλούδια παίζουν σαν μπαλαντέρ στο στυλ μας ειδικά την εποχή αυτή.

Οι Twininas δημιούργησαν για εμάς ένα ζευγάρι σανδάλια με λουλούδια κι εσύ μπορείς να το διεκδικήσεις στέλνοντας email στο [email protected] μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011. Μην ξεχάσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου καθώς και το νούμερο παπουτσιού που φοράς!

Λίγα λόγια για τις Τwininas:

Οι Twininas (www.twininas.gr) δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα που δεν είναι απλά αντικείμενα αλλά συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τις ενδυματολογικές επιλογές και εκφράζουν τη προσωπικότητα και το προσωπικό τους στυλ. Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ' αυτά μοναδικά ενώ οι συγκεκριμένες δημιουργίες συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια.

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν οι Twininas για να κάνουμε τη φαντασία τους πραγματικότητα!

Κ.Π