Οίκος Jimmy Choo: πωλείται όπως είναι επιπλωμένος

24.05.2011
Τα διάσημα γοβάκια που μάγεψαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ειδικά μετά την αγάπη που τους έδειξε η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο, κατά κόσμο Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, παιρνούν σε ξένα χέρια και πάλι.

Τα διάσημα γοβάκια που μάγεψαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ειδικά μετά την αγάπη που τους έδειξε η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο, κατά κόσμο Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο "Sex and the City", παιρνούν σε ξένα χέρια και πάλι.

Η εταιρία που ίδρυσε ο σχεδιαστής Jimmy Choo με την βοήθεια της Ταμάρα Μέλον (Tamara Mellon) το 1996, φαίνεται πως περνά και πάλι σε διαφορετικά χέρια, μετά την πρώτη της πώληση, το 2007.

Αυτή τη φορά, η διάσημη φίρμα γυναικείων υποδημάτων, φημολογείται πως πωλήθηκε για 500 εκατομμύρια λίρες στο "Labelux Group GmbH". Το 2007, η εταιρία είχε περάσει στη δικαιοδοσία του συγκροτήματος "ΤowerBrook"! Η ιδρυτής της εταιρίας, Ταμάρα Μέλον, που αυτή τη στιγμή εργάζεται ως προϊστάμενη στο δημιουργικό τμήμα της εταιρίας, βρήκε την είδηση φανταστική και τόνισε:

"Είναι πολύ καλά τα νέα αυτά, ειδικά για τις γυναίκες που εμπνέονται από τον Οίκο μας ή προσδοκούν να γίνουν τμήμα της φιλοσοφία του Jimmy Choo".

Εν το μεταξύ και ο διευθύνων σύμβουλος του Οίκου, Τζόσουα Σούλμαν (Joshua Schulman) είναι ξετρελαμένος με τα νέα της εξαγοράς και πιστεύει ότι το γεγονός αυτό θα δώσει νέα πνοή στο διάσημο Οίκο.

"Ο Οίκος 'Labelux' έρχεται να συμπληρώσει τον 'Jimmy Choo' και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σου σε ένα σχέδιο ανάπτυξης".

Στόχος του Οίκου 'Jimmy Choo' είναι να επεκταθεί και στις αγορές της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής.

Νέα καταστήματα θα ανοίξουν σε πολλές πόλεις σε όλο τον πλανήτη, ενώ αναζητώνται τρόποι να επεκταθούν οι πωλήσεις σε νέα προϊόντα όπως τα αρώματα (το πρώτο λανσαρίστηκε φέτος). Άλλωστε, τον Ιούνιο περιμένουν την συλλογή ανδρικών υποδημάτων του διάσημου Οίκου.

K.Π