Η αμερικάνικη Vogue ζαχαρώνει την Κέιτ

28.09.2011
Από τον πριγκιπικό γάμο της 29ης Απριλίου 2010 και έπειτα, η Κέιτ Μίντλετον που πλέον ακούει στο όνομα Δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ, έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα τα μίντια επάνω της.

Από τον πριγκιπικό γάμο της 29ης Απριλίου 2010 και έπειτα, η Κέιτ Μίντλετον που πλέον ακούει στο όνομα Δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ, έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα τα μίντια επάνω της.

Και μπορεί πολλοί άνθρωποι της μόδας να επέκριναν το στυλ της στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη στις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως η Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour), η ιέρεια της μόδας και αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue λαχταρά να δει την 29χρονη Κέιτ στο εξώφυλλο του περιοδικού της.

Όπως είναι γνωστό, λίγοι άνθρωποι λένε όχι στην σιδηρά κυρία του πιο διάσημου περιοδικού μόδας στον κόσμο, όμως η Κέιτ φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση.

Για να αλλάξει γνώμη στη Δούκισσα, η 61χρονη Γούιντουρ έβαλε τα μεγάλα μέσα, δηλαδή τον αγαπημένο φωτογράφο της βασιλικής οικογένειας, της πριγκίπισσας Νταϊάνα αλλά και του πρίγκηπα Γουίλιαμ. Ο λόγος για τον φωτογράφο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) που θα μεσολαβήσει για να πείσει την Κέιτ να γίνει εξώφυλλο!


Πηγή της ''New York Post'' ανέφερε πως η Άννα βρίσκεται σε επαφή με τον Τεστίνο και τον πιέζει να φωτογραφίσει την Κέιτ για λογαριασμό της Vogue.


Άλλη πηγή, ανέφερε στην Post, πως η Κέιτ έχει ήδη απορρίψει προτάσεις για φωτογράφιση από δεκάδες περιοδικά και από την βρετανική έκδοση της Vogue. Άλλωστε, για μια τέτοια ενέργεια πρέπει να δώσει την έγκρισή του και το παλάτι που είναι υπερπροστατευτικό με την Κέιτ.

Και πως να μην διεκδικούν την Κέιτ τόσα περιοδικά αφού όποιο κομμάτι κι αν φορέσει, αμέσως ξεπουλάει, ακόμα και το νυφικό της από την Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen δημιούργησε τάση στα νυφικά.

Η ίδια η Γουίντουρ έχει τονίσει πως θαυμάζει το λουκ της Κέιτ που την βρίσκει πολύ όμορφη, αναγνωρίζει πως ντύνεται σωστά για την ηλικία της δίχως υπερβολές και ακρότητες ενώ πάντα τηρεί το λουκ που πρέπει για κάθε περίσταση.

Κ.Π