Παίξε και κέρδισε τα trendy κοσμήματα της σεζόν

03.10.2011
Το φετινό φθινόπωρο- χειμώνα, τα κοσμήματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις στα χρώματα και τα ρούχα, οι σχεδιαστές επέλεξαν κοσμήματα περισσότερο τολμηρά, φανταχτερά και ογκώδη σε σχέση με άλλες σεζόν.

Το φετινό φθινόπωρο- χειμώνα, τα κοσμήματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή μας. Σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις στα χρώματα και τα ρούχα, οι σχεδιαστές επέλεξαν κοσμήματα περισσότερο τολμηρά, φανταχτερά και ογκώδη σε σχέση με άλλες σεζόν.

Οι κυρίαρχες μόδες στα κοσμήματα της σεζόν είναι:

Φουλ στο μέταλλο: όλα τα κοσμήματα από διάφορα μέταλλα έχουν φέτος την τιμητική τους. Βαριές αλυσίδες, μεγάλα δαχτυλίδια, μπρονζέ σκουλαρίκια θα αποτελέσουν must κοσμήματα της σεζόν.

Πρόσεξε: δεν χρειάζεται να επενδύσεις μια περιουσία σε ακριβό ασήμι ή λευκόχρυσο. Μπορείς να επιλέξεις πιο περίεργα μέταλλα που δίνουν άλλο χρώμα στο στυλ σου.


Θα ξεπεράσουμε τα όρια:

Με κορυφαίες τις τάσεις του φετιχισμού και του ανδρόγυνου στις πασαρέλες, τα αντίστοιχα κοσμήματα μόνο βαρετά δεν θα μπορούσαν να είναι. Συμπαγή περικάρπια, δερμάτινα περιλαίμια, ακόμα και φανταχτερά μανικετόκουμπα μπορούν να υποστηρίξουν το λουκ της χειραφετημένης γυναίκας.


Μπερδέψαμε τα υλικά:

Όπως μπορεί να φορεθεί ένα σύνολο με γούνα, δέρμα και φτερά, έτσι μπορεί να φορεθεί φέτος κι ένα κόσμημα φτιαγμένο από πολλά και διαφορετικά υλικά. Τα φτερά συναντούν τα μέταλλα, το δέρμα την δαντέλα και μπορείς να δεις ακόμα και βραχιόλια με λίρες πάνω σε μοτίβα animal print. Μην έχεις ταμπού στο πως θα συνδυάσεις τα φετινά σου κοσμήματα. Όλα τα υλικά μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Μάθημα γεωμετρίας:

Tο coloblocking απαιτεί να συνοδεύεται από σκουλαρίκια και κολιέ σε διάφορα σχήματα. Η εποχή του κυβισμού βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο κι εσύ μένει να διαλέξεις: ορθογώνιο ή τρίγωνο;

Άγρια φύση:

Το λεοπάρ, το ζεβρέ μοτίβο αλλά και το σούπερ μοδάτο δέρμα φιδιού μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο trendy περικάρπιο. Εσύ αρκεί να τολμήσεις.

Η λάμψη του glam στοιχείου στην μόδα, που αποτελεί το αντίβαρο στο ανδρόγυνο λουκ, θέλει την γυναίκα στολισμένη. Τα λαμπερά χρώματα των πολύτιμων λίθων κοσμούν όχι μόνο τα ρούχα και αξεσουάρ αλλά και τα κοσμήματα σου. Απομιμήσεις του σμαραγδιού, του ρουμπινιού και του ζαφειριού θα σε ξετρελάνουν τη στιγμή που το χρυσό παραμένει κεντρικό κομμάτι και συνδυάζεται άψογα με τα καμηλό κομμάτια, εκείνα σε απόχρωση καραμέλας βουτύρου και με τα κλασικά μαύρα.

Για πιο κλασικά γούστα, επιστρέφουν οι επιβλητικές πέρλες ενώ τα κρύσταλλα κοσμούν τα σκουλαρίκια, ακόμα και τα γοβάκια σου.

Παίξε στο διαγωνισμό του WomenOly και κέρδισε τα πιο μοδάτα κοσμήματα της σεζόν.

Σου έχουμε εξασφαλίσει το πιο ανατρεπτικό κολιέ από την Ιnsty Handcrafting (https://www.facebook.com/instyhandcrafting)

και 2 ζευγάρια σκουλαρίκια από τις αγαπημένες μας Twininas (http://twininas.gr/).

Στείλε email στο [email protected] με την ένδειξη "κοσμήματα" και κέρδισε το κόσμημα που επιθυμείς. μην ξεχάσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Οι 3 τυχερές νικήτριες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011.