Σε στέλνουμε για ψώνια στο Fashion Bazaar

31.10.2011
Το αγαπημένο Fashion Bazaar με τις πιο μεγάλες εκπτώσεις σε επώνυμες μάρκες, επιστρέφει στο καθιερωμένο χειμωνιάτικο ραντεβού του!

Το αγαπημένο Fashion Bazaar με τις πιο μεγάλες εκπτώσεις σε επώνυμες μάρκες, επιστρέφει στο καθιερωμένο χειμωνιάτικο ραντεβού του!

Το WomenOnly σε συνεργασία με το Fashion Bazaar της Πειραιώς σου κάνει δώρο το επώνυμο ρούχο ή παπούτσι της αρεσκείας σου.

Τι πρέπει να κάνεις: δηλώνεις συμμετοχή και μπαίνεις στην κλήρωση για να είσαι μία από τις 2 τυχερές που θα κερδίσουν είτε το επώνυμο ρούχο της αρεσκείας τους, είτε το παπούτσι της αρεσκείας τους.

* Πώς συμμετέχεις: είτε κάνεις LIKE και αφήνεις το σχόλιό σου κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού στη σελίδα του WomenOnly στο FACEBOOΚ (www.facebook.com/womenonlygr)

είτε στέλνεις e-mail στο [email protected]

Οι επώνυμες μάρκες που θα βρεις στο μπαζάρ σε απίστευτες τιμές είναι με έκπτωση μέχρι και -65% είναι:

Pepe Jeans, Nolita, Custo Barcelona, RaRe, Liu Jo, Miss Sixty, Energie, Andy Warhol, George Gina & Lucy, Melissa, Killah, Murphy & Nye, Superdry, Religion, Desigual, Obey, Cheap Monday, D.E.P.T. και άλλες.

Και η πληροφορία που πρέπει να συγκρατήσεις: εκτός από την έκπτωση 65%, στο χώρο του Fashion Bazaar, μπορείς να βρεις stands με ειδικές προσφορές, όπως ανδρικά - γυναικεία μπουφάν με €20.00 , πλεκτά €18.00 και παιδικά με € 16.00!

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις:

Διεύθυνση: Πειραιώς 222, Ταύρος (έναντι Δημαρχείου),

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο έως Δευτέρα: 10.00π.μ -20.00μ.μ

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν για το πώς θα κάνουν τις δωρεάν αγορές τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.