Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδιάζει για το Net-A-Porter

04.11.2011
Την νέα της capsule συλλογή παρουσίασε η Βικτόρια Μπέκαμ στα πλαίσια της συνεργασίας της με το ηλεκτρονικό κατάστημα Net-A-Porter!

Την νέα της capsule συλλογή παρουσίασε η Βικτόρια Μπέκαμ στα πλαίσια της συνεργασίας της με το ηλεκτρονικό κατάστημα Net-A-Porter!

Σύμφωνα με τη αμερικάνικη Vogue, η Μπέκαμ σχεδίασε μια αποκλειστική συλλογή κυρίως φορεμάτων που αποτελούν και το δυνατό της σημείο.

Η 37χρονη, περιγράφει την εν λόγω συλλογή ως κλασική, φινετσάτη και διαχρονική στην οποία μάλιστα έχει μπει στη διαδικασία να φτιάξει από την αρχή κομμάτια που αποτέλεσαν best sellers!

Πάντως, η υπεύθυνη πωλήσεων της ηλεκτρονικής μπουτίκ Χόλι Ρότζερς (Holli Rogers) μιλώντας στη 'Vogue' τόνισε:

"Τα σχέδια της Βικτόρια συνεχίζουν να πουλάνε με ταχύτητα που σου κόβει την ανάσα. Οπότε, η συγκυρία δεν θα μπορούσε θα είναι καλύτερη για να μας δώσει πέντε νέα κομμάτια που είναι θηλυκά και ήδη τα έχουν λατρέψει εκατοντάδες θαυμαστές της.

Η capsure συλλογή της Μπέκαμ, ακολουθεί την άκρως επιτυχημένη κολεξιόν για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012 που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και απέστασε άριστες κριτικές.

Ειδικά, τα φορέματα της Μπέκαμ που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα έχουν κάνει δεκάδες επώνυμες κυρίες να την εμπιστευτούν και στο κόκκινο χαλί και στη ζωή τους, όπως είναι η Ντέμι Μουρ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλά και η Κέιτ Γουίνσλετ.

Μέσα σε τρία χρόνια άλλωστε, η Βικτόρια έχει καταφέρει να στήσει μια αυτοκρατορία μόδας με κέρδη που φτάνουν τα 15 εκατομμύρια λίρες.

Φήμες θέλουν την Βικτόρια να έχει επηρεαστεί πολύ από τον ερχομό της κορούλας της Χάρπερ Σέβεν και να θέλει να δημιουργήσει και μια παιδική κολεξιόν ρούχων.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, η 37χρονη έχει αρχίσει να φτιάχνει σχέδια για παιδιά επηρεασμένη άμεσα από την δική της οικογένεια και έχει ήδη συμβουλευτεί τον σύζυγό της και για κάποια κομμάτια για αγοράκια.

Τσέκαρε την συλλογή της Μπέκαμ εδώ: http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Victoria_Beckham/Clothing

και αν κρατάει η τσέπη σου, κάνε και κάποια αγορά πό τα κομμάτια που δεν έχουν ακόμα εξαντληθεί.

Κατερίνα Π.