Οι 2 σούπερ τυχερές για στο Fashion Bazaar

08.11.2011
Ο μεγάλος διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με το Fashion Bazaar της Πειραιώς ολοκληρώθηκε και η κλήρωση που ακολούθησε μας έδωσε δύο ονόματα.

Ο μεγάλος διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με το Fashion Bazaar της Πειραιώς ολοκληρώθηκε και η κλήρωση που ακολούθησε μας έδωσε δύο ονόματα.

Νικήτρια για το επώνυμο ρούχο είναι η: Βάσω Βασιλοπούλου με το σχόλιο "keep smiling ! keep shopping ! keep giving us nice gifts''!

Νικήτρια για το ζευγάρι επώνυμα παπούτσια είναι η: Κalli Γεωργακούλη με σχόλιο "Αν και δεν κερδίζω ποτέ σε διαγωνισμούς, για να δούμε, αυτή τη φορα.

Οι νικήτριες καλούνται να επισκεφτούν το Bazaar στις ώρες λειτουργίας τους έχοντας μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα! Το όνομά τους θα δοθεί στον υπεύθυνο του Bazaar και μπορούν να βρουν το κομμάτι που θέλουν και να το αποκτήσουν δωρεάν!

Συνέχισε να κάνεις like στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook/ www.facebook.com/womenonlygr

γιατί έρχονται νέοι διαγωνισμοί!

Δεν κέρδισε; Μην ξεχνάς:

Οι επώνυμες μάρκες που θα βρεις στο μπαζάρ σε απίστευτες τιμές είναι με έκπτωση μέχρι και -65% είναι:

Pepe Jeans, Nolita, Custo Barcelona, RaRe, Liu Jo, Miss Sixty, Energie, Andy Warhol, George Gina & Lucy, Melissa, Killah, Murphy & Nye, Superdry, Religion, Desigual, Obey, Cheap Monday, D.E.P.T. και άλλες.

Και η πληροφορία που πρέπει να συγκρατήσεις: εκτός από την έκπτωση 65%, στο χώρο του Fashion Bazaar, μπορείς να βρεις stands με ειδικές προσφορές, όπως ανδρικά - γυναικεία μπουφάν με €20.00 , πλεκτά €18.00 και παιδικά με € 16.00!

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις:

Διεύθυνση: Πειραιώς 222, Ταύρος (έναντι Δημαρχείου),

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο έως Δευτέρα: 10.00π.μ -20.00μ.μ