Το απόλυτο λουκ για το πρώτο ραντεβού

05.03.2012
Ψάχνεις να βρεις πως θα εμφανιστείς μπροστά του στο πρώτο ραντεβού;

Οι επιστήμονες προνοούν και με μια νέα έρευνα σου εγγυώνται πως θα δώσεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Γυναικάρα με τα κόκκινα:

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Rochester της Νέας Υόρκης ανακάλυψαν πως τα αρσενικά πιστεύουν πως οι γυναίκες που είναι ντυμένες στα κόκκινα θα ενδώσουν πιο εύκολα στο φλερτ τους. Όπως φαίνεται, το κόκκινο του ξυπνά πρωτόγνωρα βιολογικά ένστικτα όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους θηλυκούς μπαμπουίνους που το πρόσωπό τους κοκκινίζει όταν είναι στις γόνιμες ημέρες τους.

Στη φύση, το κόκκινο είναι το πιο σεξουαλικό χρώμα, όπως τονίζει και η ψυχολόγος (Κέιτ Νάιτγκέιλ) Kate Nightingale.

Ξέχνα τις μπούκλες:

Το πρώτο σημείο που κοιτούν οι άντρες είναι τα μαλλιά σου και μάλιστα σε ποσοστό 82% τα μαλλιά σου καθορίζουν και το σεξαπίλ που εκείνος θεωρεί ότι έχεις. Μπορεί οι ξανθιές να νομίζουν πως είναι οι πιο θελκτικές έλα όμως που οι άντρες αποφασίζουν να κάνουν σχέση με καστανές σε ποσοστό 60% αφού οι καστανές θεωρούνται πιστές και άξιες εμπιστοσύνης.

Τώρα, όσον αφορά το χτένισμα, μπορεί οι μπούκλες να είναι στη μόδα, όμως οι άντρες προτιμούν τα ίσια μαλλιά. Για το λόγο αυτό η Κέιτ Μίντλετον έλκει τόσα αρσενικά με το χτένισμά της. Η εξαίρεση στον κανόνα είναι προφανώς η δική μας Ελένη Φουρέιρα. Προσοχή, όταν λέμε ίσια μαλλιά, δεν εννοούμε τα ατσαλάκωτα ίσια γιατί τούτα δείχνουν γυναίκα με πολλές απαιτήσεις.

Το ζητούμενο είναι τα μαλλιά σου να είναι ίσια με ελαφρύ σπάσιμο προς τα κάτω, να δείχνουν υγιή και φρεσκολουσμένα που αποτελεί και ένδειξη γονιμότητας.

Κάλυψε το σώμα σου κατά 60%

Εδώ, ισχύει ο βασικός κανόνας που λέει πως όταν δείχνουμε μπούστο, δεν δείχνουμε ταυτόχρονα και πόδι. Το πανεπιστήμιο του Leeds συμφωνεί με έρευνά του τονίζοντας πως όταν μια γυναίκα δείχνει το 40% της γυμνής σάρκας της, υποδηλώνει πως ενδιαφέρεται για μακροχρόνιο δεσμό.

Αν το ραντεβού περιλαμβάνει δείπνο, προτίμησε ένα φόρεμα μίντι με ντεκολτέ και μανίκι τριών τετάρτων! Ο λαιμός άλλωστε αποτελεί ιδιαίτερα ερωτογενή ζώνη οπότε ένα ωραίο κοντό κολιέ τύπου τσόκερ θα ρίξει το βλέμμα του εκεί ακριβώς.

Άσε τα παντελόνια για εκείνον:

Ερευνητές του πανεπιστημίου Hertfordshire ρώτησαν 300 άτομα να κρίνουν γυναίκες που φορούσαν φούστα ή παντελόνι φτιαγμένα από το ίδιο ακριβώς ύφασμα. Οι γυναίκες με φούστα, κρίθηκαν ως οι πιο επιτυχημένες και με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Το περπάτημα κάνει τη διαφορά:

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι γυναίκες που βρίσκονται στις γόνιμες ημέρες τους, κάνουν 3 δευτερόλεπτα παραπάνω για να καλύψουν την ίδια απόσταση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Το λιγότερο γρήγορο περπάτημά τους, θεωρήθηκε πιο σέξι από τους άντρες. Το περπάτημα πάνω σε ψηλοτάκουνα, μιμείται ακριβώς την κίνηση αυτή. Προσοχή όμως: φρόντισε τα τακούνια σου να μην ξεπερνούν τα 7,6 εκατοστά.

Ανάδειξε τις καμπύλες σου:

Όταν ένας άντρας σκέφτεται αν υπάρχει μέλλον στο πλευρό σου, υποσυνείδητα ακόμα ψάχνει για σημάδια γονιμότητας. Ο μεγαλύτερος παράγοντας είναι η αναλογία γοφών – μέσης.

Πώς θα υπολογίζεις τη δική σου χρυσή αναλογία:

1. Πάρε μεζούρα και κομπιουτεράκι και στάσου όρθια με το στομαχάκι χαλαρό.

2. Βρες το πιο στενό σημείο της μέση σου και μέτρησέ το.

3. Κατόπιν βρες το πιο φαρδύ σημείο των γλουτών σου και μέτρησέ το κι αυτό.

4. Τέλος, διαίρεσε το νούμερο της μέσης με εκείνο των γλουτών και και ιδού η αναλογία σου!

Παράδειγμα: αν η μέση σου είναι 67 εκατοστά και η περιφέρεια σου 95 εκατοστά, υπολογίζεις 67:95 = 0,70 δηλαδή, θεωρητικά η ιδανική αναλογία. Πρακτικά μιλώντας, αν η δική σου αναλογία πλησιάζει πιο πολύ στον αριθμό 1, θα μπορούσες να αυξήσεις την γοητεία σου, αν χάσεις πόντους από τη μέση. Αντίθετα, αν η αναλογία σου πλησιάζει περισσότερο στον αριθμό 0.50, τότε ίσως κερδίσεις πολλά χάνοντας πόντους από την περιφέρεια.

Πέτα τα κολάν και τα καλσόν:

Οι ολόσωμες φόρμες και τα καλόν έπιασαν κορυφή στη λίστα με τα ρούχα που μισούν οι άντρες μαζί με τα σαλβάρια, τα σακάκια κοστουμιού, τα σανδάλια μονομάχου και τα μποτάκια για το χιόνι! Ε, μην του χαλάς τον ερωτισμό για χάρη της μόδας!

Προσοχή στο μακιγιάζ:

Ένας στους πέντε άντρες πιστεύει πως οι κοπέλες που έχει βγει ραντεβού βάφονται υπερβολικά. Αυτά που ξενερώνουν κυρίως τα αρσενικά είναι: το υπερβολικό μέικαπ, η λακ που κάνει τα μαλλιά να κολλάνε, το κραγιόν που κολλάει στα χείλη τους, οι ψεύτικες βλεφαρίδες και φυσικά τα πρόσθετα μαλλιά που εύκολα βγαίνουν! Πάντως σε άλλη έρευνα βλέπουμε πως το ροζ κραγιόν μπορεί να τον κάνει να σε προσέξει για 6,7 δευτερόλεπτα, όταν με το κόκκινο θα κολλήσει μαζί σου για 7,3 δεύτερα.

Kα.Π