Οι 4 τυχερές για τις δωροεπιταγές attr@ttivo

17.05.2012
Ο διαγωνισμός του WomenOnly και της attr@ttivo ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια και αγόρια για τις συμμετοχές τους και στο mail του Womenonly και στο Facebook!

Οι 4 τυχερές που κερδίζουν τις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ attr@ttivo AΞΙΑΣ 50 ΕΥΡΩ είναι:

1) κρικιγιαννη αγνη- συμμετοχή με mail στο womenonly.contest

2) Στέλλα Δημητρακοπούλου - συμμετοχή με mail στο womenonly.contest

3) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΩΡΙΑΚΗ

4) Kristi Ferdoutsi

Οι νικήτριες θα προμηθευτούν τις δωροεπιταγές τους από τα γραφεία του WomenOnly (Μπενάκη 5 Χαλάνδρι, μετρό Δ. Πλακεντίας κατόπιν συννενόησης)! Θα επιστρέψουμε με φωτογραφικό υλικό από την παραλαβή των δωροεπιταγών στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook.

attr@ttivo Spring/ Summer 2012

Αυτό το καλοκαίρι θα ζήσουμε τη ζωή σαν τέχνη και θα εξασκήσουμε την τέχνη της ζωής. Αυτό το καλοκαίρι θα κάνουμε ένα μεγάλο Road Trip. Θα χαρούμε ο ένας τον άλλον. Αttra girls, φίλoι, σκύλοι, τα ποδήλατά μας, όλοι στο δικό μας Μαγικό Λεωφορείο. Στο cd ιndie. Στο σάκο σορτς, bohemian παντελόνια, φουλάρια, σανδάλια. Ότι είναι άνετο, ότι βγαίνει εύκολα -σταματάμε σε κάθε παραλία. Αυτό το καλοκαίρι χρειαζόμαστε τις Hλιαχτίδες να μας χαϊδεύουν. Ανοίγουμε τη ντουλάπα και βγαίνουν. Εμπριμέ φορέματα, ριγέ πλατφόρμες, τζιν σορτς, έθνικ μάξι. Λουλούδια στα μαλλιά. Και ρομαντισμό στα μυαλά. Aυτό το καλοκαίρι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αγάπη και χωρίς χρώμα. Κάνουμε βουτιά, Splash. Κίτρινα γυαλιά, αθλητικά, jeans. Τρέχουμε ώσπου να βρούμε αυτό που θέλουμε. Αυτό το καλοκαίρι κάνουμε στην ταράτσα μας ονειρεμένα πάρτι. Ρετρό. Φορέστε τα ωραία σας φουστάνια κι ελάτε. Ζωή με Aστερόσκονη -τη δημιουργούμε μόνες μας κάθε μέρα και κάθε νύχτα.

Όλα αυτά μας καλεί η attr@ttivo να τα ζήσουμε! Μην χάνεις χρόνο και επισκέψου τώρα ένα κατάστημα attr@ttivo.

Α.L.E. Spring Summer 2012/ Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 Behind the Window

Παράθυρα με θέα.

Πόρτες που ανοίγουν, για να διασχίσουμε νέους τόπους.

Ταξίδια που κάνουμε, χωρίς να μετακινούμαστε.

Κάθε πρωί ξεκινάει μια νέα περιπέτεια, αξίζει να τη ζήσουμε. Η ALE φτιάχνει μια πελώρια βαλίτσα και είναι έτοιμη να ταξιδέψει:

Παντελόνια με περίτεχνες φόρμες, απροσδόκητα κοψίματα,

ασυμμετρίες παντού.

Μάξι φορέματα και ρομαντικά μίνι.

Εμπριμέ και φλοράλ.

Παντελόνια για όλες τις ώρες.

Βολικά παρκά, μποέμ αξεσουάρ και τσάντες για όλο το 24ωρο.

Η συλλογή μοιάζει με ένα σπάνιο χειροποίητο παζλ όπου όλα τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν σε κάθε προορισμό.

Δες ολόκληρη τη συλλογή attr@ttivo και A.L.E και στο Facebook:

https://www.facebook.com/attrattivo