5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα σορτς

08.06.2012
Το τζιν σορτς: τόσο καλοκαιρινό, τόσο καυτό και τόσο ευκολοφόρετο. Μπορείς όμως να το βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ; Ναι, μπορείς και μάλιστα υπάρχουν 5 διαφορετικά λουκ με τα οποία μπορεί να συνδυαστεί ένα τζιν σορτσάκι! Ιδού!

Νο1. Η πρωινή έξοδος:

Μπορείς να φορέσεις ένα τζιν σορτσάκι σε boyfriend γραμμή που είναι πιο φαρδύ και άνετα μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου. Συνδύασέ το με nude τοπ ή tunic και ίδια παπούτσια ή εσπαντρίγιες. Για να κάνεις πιο ενδιαφέρον το λουκ, κράτησε μια τσάντα σε ένα φλούο καλοκαιρινό χρώμα και συνδύασέ τη με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στους ίδιους τόνους.

Νο2. Απόγευμα με χρώμα:

Μην φοβάσαι να τολμήσεις χρωματικά. Μπορείς να επιλέξεις ένα floral σορτς (ή το κλασικό αγαπημένο denim σορτς) και να το σετάρεις με ένα φούξια, μπλε ή κοραλλί μπλουζάκι και ασορτί χρωματιστά πέδιλα (ή γόβες). Ένα κολιέ στο λαιμό ή πολλά βραχιολάκια στο χέρι θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου.

Νο3. Shorts + T-shirt σημειώσατε Χ

Τα t-shirts με διάφορα μηνύματα ή στάμπες ή ακόμα και ξηλώματα έχουν την τιμητική τους. Συνδύασε το σορτσάκι σου με ένα τέτοιο μπλουζάκι (επίλεξε ένα σκανταλιάρικο μήνυμα στο μπλουζάκι) και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ψηλά τσόκαρα ή πλατφόρμες ασορτί με το μπλουζάκι. Το τσαντάκι σου μπορεί να είναι ένα δερμάτινο χιαστί για πιο χίπικο λουκ.

Νο4. Στο θερινό σινεμά:

Αξιοποίησε το τζιν σορτσάκι για μια πιο elegant εμφάνιση συνδυασμένο με πουκάμισο. Το πουκάμισο από μόνο του θα δώσει ένα κύρος στο λουκ σου, ειδικά αν το συνοδεύσεις με χρυσά σανδάλια, μαλλιά πιασμένα ψηλά, τσάντα μπαουλάκι σε ουδέτερους τόνους και ένα ρολόι χωρίς άλλα βραχιόλια.

Νο5. Στο νησί:

Ντυμένη στα λευκά, θα κάνεις τη διαφορά. Γιατί τι χρειάζεσαι για το Σ/Κ στο νησί; Ένα τζιν σορτσάκι, λευκό τοπ, δερμάτινα τουριστικά σανδάλια που όσο τα χτυπάει ο ήλιος σκουραίνουν και ένα φάκελο -τσάντα! Απλά σούπερ καλοκαιρινό!

Φωτογραφικές συνθέσεις fashion blog: youqueen.com