Prints με έντονα γεωμετρικά σχέδια: δοκίμασέ τα!

12.06.2012
Η φυλή των Αζτέκων φέτος το καλοκαίρι έχει τιμητική της. Prints με έντονα γεωμετρικά σχέδια και αξεσουάρ με ιδιαίτερα σχέδια μας ταξιδεύουν σε μακρινές χώρες!

Δοκίμασε ένα από τα τέσσερα διαφορετικά λουκ που σου προτείνει η fashion editor Ιωάννα Γαρεφαλάκη του blog http://hotspotemily.blogspot.gr/ και μπες σε κλίμα εξωτικό, παρά τον καύσωνα της πόλης. Τσέκαρε και τις φωτογραφίες που συνοδεύουν κάθε λουκ για να δεις κάθε κομμάτι με λεπτομέρεια.

Νο1: Κορίτσι των Αζτέκων με τζιν παντελόνι

Υιοθέτησε το trend στις καθημερινές σου εμφανίσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μαζί με το αγαπημένο σου τζην παντελόνι, φόρεσε ένα τοπ με γεωμετρικά σχέδια. Εναλλακτικά βάλε ένα μονόχρωμο τοπ μαζί με ένα μεγάλο κολιέ με γεωμετρικά σχέδια και ανάλογα φλατ σανδάλια!

Νο2: Η φούστα με τα σχέδια

Για τις πιο τολμηρές fashionistas επιλέξαμε μία φούστα με γεωμετρικά σχέδια και ένα αμάνικο τζην πουκάμισο που δένει στη μέση. Δώσε διάσταση στο look φορώντας πέδιλα που έχουν επίσης γεωμετρικά prints και κράτησε μία ουδέτερη τσάντα.

Νο3: Στο αξεσουάρ είναι η μαγεία

Αν δεν θέλεις να φορέσεις prints στα ρούχα, μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με αξεσουάρ. Ένα απλό φόρεμα συνδυασμένο με ένα μεγάλο κολιέ μαζί με τσάντα ή πέδιλα σε έντονα χρωματιστά σχέδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό aztec look.

Νο4: Σορτσάκι από τον τόπο σου

Αν σου αρέσει να φοράς σορτσάκια, φέτος θα βρεις πολλά που είναι επηρεασμένα από τη συγκεκριμένη τάση. Αν έχεις ωραία επίπεδη κοιλιά τόλμησε να το φορέσεις με ένα κοντό τοπ με σχέδια. Διαφορετικά βάλε ένα απλό μπλουζάκι μαζί με ένα κολιέ. Κράτησε μία τσάντα με κρόσσια και φλατ σανδάλια σε καφέ απόχρωση!