Total white look: υιοθέτησε σωστά το τρεντ

19.07.2012
Ενώ το μαύρο είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα του χειμώνα, το λευκό είναι αντίστοιχα η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι!

Το total white look είναι ένα από τα πιο hot trends αυτής της σεζόν. Από τη διακριτική λευκή δαντέλα, τις πιέτες αλλά και τις πιο ήσυχες γραμμές το λευκό μας καλεί να το δοκιμάσουμε και είναι το απόλυτο χρώμα για να αναδείξουμε τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας!

Το κλασικό λευκό πουκάμισο είναι ο πιο απλός τρόπος για να ενσωματώσεις το trend στη γκαρνταρόμπα σου. Αυτή τη σεζόν τα πουκάμισα τείνουν να είναι oversized και μπορείς να τα φορέσεις μαζί με μία pencil φούστα ή skinny jeans για να δώσεις δομή στο ντύσιμό σου.

Αντικατάστησε το μαύρο σου φόρεμα με ένα λευκό σε χαλαρή γραμμή για άμεση ανανέωση στο στυλ σου. Μπορεί να φορεθεί παντού, από ένα ρομαντικό δείπνο μέχρι ένα business meeting αφού αποπνέει έναν αέρα κομψότητας και δημιουργεί ένα πιο σοφιστικέ στυλ.

Το σίγουρο είναι πως τη δαντέλα αυτή τη σεζόν δεν θα τη βρεις μόνο στα νυφικά. Φορέματα από δαντέλα και λεπτομέρειες δαντέλας κυκλοφορούν πολύ φέτος και δίνουν έναν αέρα κομψότητας στο ντύσιμό σου, τόλμησέ τα.

Αν στόχος σου είναι ένα αιθέριο look, απόφυγε τα χοντρά υφάσματα και προτίμησε τα λεπτά και ελαφριά. Επίσης αν μπορείς να το υποστηρίξεις δοκίμασε ημιδιάφανα τοπ σε λευκό, που είναι ιδανικά για να πετύχεις αυτό το look.

Για να δώσεις χρώμα σε οποιοδήποτε λευκό σύνολο, δοκίμασε μία τσάντα ή πέδιλα σε απαλές αποχρώσεις όπως πράσινο, μπλε, κίτρινο για να δώσεις μία πινελιά χρώματος αξιοποιώντας ταυτόχρονα το trend των παστέλ.

Από την Ιωάννα Γαρεφαλάκη, fashion blogger του http://hotspotemily.blogspot.gr/