Πως γδύθηκε η Χάιντι Κλουμ στα MTV EMAs

12.11.2012
Ήταν η παρουσιάστρια των φετινών MTV Europe Music Awards! Η υπερκαλλονή Χάιντι Κλουμ έκλεψε τα βλέμματα, όχι μόνο με τον τρόπο που παρουσίασε τα βραβεία αλλά με τις εμφανίσεις της!

Άκρως αποκαλυπτική η Χάιντι έδωσε στο λαό ωραιότατα πλάνα από το στήθος, τα πόδια, την πλάτη, όλο το σωματάκι της γενικά.

Εννέα σύνολα άλλαξε η Κλουμ αλλά εκείνο που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλα ήταν η κορδονάτη δημιουργία του οίκου Versace.

Η γαλάζια τουαλέτα με το ένα μανίκι από τη συλλογή Άνοιξη 2013, ήταν στολισμένη με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ μάτι έβγαζαν τα κορδόνια που τύλιγαν το φόρεμα από πάνω ως κάτω. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία και χαρά να δούμε το μπούστο της Κλουμ σε όλο του το μεγαλείο.

Ασορτί με την τουαλέτα, ήταν και τα δετά ψηλοτάκουνα του οίκου Versace και πάλι. Τα κοσμήματα ήταν δημιουργίες του οίκου Lorraine Schwartz ενώ για μεγαλύτερη ένταση στο κορδονάτο αποτέλεσμα, η Χάιντι φρόντισε να φέρει τα μαλλιά της στον ένα ώμο, αφήνοντας τον άλλο ακάλυπτο.

Φυσικά, δεν αρκεστήκαμε σε αυτή την εμφάνιση. Η Κλουμ τίμησε τη σκηνή με περίτεχνη λευκή στράπλες δημιουργία με πολλά τούλια και πολλές λωρίδες στο μπούστο.

Σειρά είχε το μίνι πορτοκαλί φόρεμα με την μαύρη δερμάτινη λουλουδιαστή λεπτομέρεια συνδυασμένη με ψηλές μπότες- σανδάλια μονομάχου.

Εξίσου αποκαλυπτική ήταν και η μάξι μουσταρδοκίτρινη τουαλέτα με τα πολλά κενά, στο στήθος, τη μέση, την πλάτη, έτσι για να θαυμάσουμε κάθε σπιθαμή του σώματος της Κλουμ.

Στο ίδιο στυλ ήταν και παστέλ τουαλέτα με τις δερμάτινες λεπτομέρειες (και κρυσταλλάκια) σε στυλ cut out με κοψίματα φυσικά στο ντεκολτέ.

Το πιο ντυμένο σύνολο ήταν εκείνο στο οποίο η Κλουμ εφοδιάστηκε με δερμάτινο τζάκετ. Εννοείται πως από μέσα, φορούσε μίνι φουστανάκι με κεντητές λεπτομέρειες για να δούμε ακόμα περισσότερη κλουμική σάρκα!

Κα. Π