Πολυχρωμία στα παπούτσια: κάν' το όπως οι σταρ

25.04.2013
Colourblocking: μπέρδεμα δύο- τριών ή και περισσότερων χρωμάτων στα ρούχα, τα ππούτσια και τα αξεσουάρ! Η πολυχρωμία φέτος όπως και κάθε άνοιξη μας κατακτά και ειδικά στα παπούτσια οι σταρ την λατρεύουν! Δες πως θα κατακτήσεις σωστά το colour blocking στυλ ειδικά στα παπούτσια! Κατερίνα Π.

Διχρωμία- Πολυχρωμία αλλά με πόσα χρώματα;

Ασφαλής επιλογή δεν υπάρχει. Σίγουρα, όταν ξεκινάς να μπαίνεις στα άδυτα του colourblocking μπορείς να πειραματιστείς αρχικά με 2 χρώματα (συμπληρωματικά, αντίθετα ή ένα χρώμα κι ένα βασικό-άσπρο ή μαύρο). Αν δεις πως μπορείς να το ελέγξεις, παίξε και με 3 ή 4 χρώματα, φρόντισε όμως το υπόλοιπο λουκ σου να είναι απλό.

'

Colour blocking και σχέδια:

Σίγουρα ένα γοβάκι όπως εκείνο της Γκουίνεθ Πάλτροου σε μαύρο χρώμα με παστέλ ροζ μπαρέτα δείχνει σούπερ σικάτο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πειραματιστείς και με πλατφόρμες (κοραλί ή καφέ).

Κι από βασικά χρώματα;

Το λευκό, το άσπρο και το nude μπορούν να δέσουν τα υπόλοιπα χρώματα μεταξύ τους τέλεια. Αν επιλέξεις μαύρη βάση, το λουκ θα δείχνει πιο χειμερινό. Με το λευκό, πιο καλοκαιρινό ενώ το nude είναι ιδανικό για την εποχή αυτή.

Κι από συνδυασμούς;

Εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί, τουλάχιστον χρωματικοί. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο συνδυασμός της έντασης των χρωμάτων. Δηλαδή, επιλέγεις από πριν πολυχρωμία με παστελ ή με neon χρώματα αλλά δεν τα μπλέκεις μεταξύ τους.

Προσοχή προσοχή: αν το υπόλοιπο λουκ σου περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μοτίβα, φρόντισε να μην το παρακάνεις με τις διχρωμίες- πολυχρωμίες στα παπούτσια γιατί θα φέρεις το καρναβάλι.

Ασπρόμαυρο: το απόλυτο:

Αποτελεί μια από τις hot τάσεις της σεζόν, το ασπρόμαυρο σε ρούχα, μοτίβα -έχουμε τρελαθεί στις ρίγες- αλλά και στα παπούτσια αποτελεί άψογη επιλογή, τέλεια να συνδυαστεί με κάθε σύνολο.

Πάρε ιδέες:

1. Μπαλαρίνα Zara δίχρωμη

2. Γόβα δίχρωμη παστέλ Blanco

3. Γόβες παστέλ My shoe

4. Tσόκαρο δίχρωμο Zara

5. Πλατφόρμα κοραλλί Inshoes

Η ρόδα των χρωμάτων παρακάτω, θα σε βοηθήσει να δεις ποια χρώματα συμπληρώνουν το ένα το άλλο και ποιά είναι απέναντι/ αντίστροφα.