Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: σαν ντίβα του 1920-δες το λουκ

28.06.2013
Σαν να βγήκε από την ταινία ''Υπέροχος Γκάτσμπι'' εμφανίστηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) κατά την είσοδό της στο καλοκαιρινό πάρτυ του Serpentine Gallery στους κήπους του Κέσινγκτον στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Σάρα Τζέσικα σίγουρα δεν θύμιζε 48χρονη γυναίκα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ματ Μπρόντερικ (Matt Broderick).

Το γεμάτο χρυσαφί κρόσσια φόρεμά της Σάρα Τζέσικα ερχόταν κατευθείαν από τη δεκαετία του 1920, έφτανε μέχρι το γόνατο.

Η αγαπημένη ηθοποιός συνδύασε το χρυσό φόρεμά της γεμάτο κρύσταλλα με μαύρα γοβάκια Manolo Blahnik ενώ ολοκλήρωσε το λουκ με σκουλαρίκια και βραχιόλι γεμάτο κρύσταλλα. Το μακιγιάζ της τηλεοπτικής Κάρι Μπράντσο ήταν σμόκι στα μάτια συνδυασμένο με nude κραγιόν.

Το φόρεμα: η φριζάτη δημιουργία με επιρροή τη δεκαετία του 1920 ήταν custom made για την Πάρκερ από το σχεδιαστή Naeem Khan και τη συλλογή του Resort 2014 και θα το βρεις εδώ.

Ο σχεδιαστής που γεννήθηκε στην Ινδία και μεγάλωσε στην Αμερική είναι αγαπημένος της Σάρα Τζέσικα και άλλων μεγάλων σταρ όπως οι Eva Longoria, Beyonce, Penelope Cruz αλλά ακόμα και η Michelle Obama.

Αυτό που περιμέναμε βέβαια, είναι να δούμε την Πάρκερ σε μια δημιουργία και της οικοδέσποινας του πάρτυ L’Wren Scott, κάτι που δεν έγινε!

Πώς θα υιοθετήσεις κι εσύ το 20s λουκ; Κάνε κλικ στη φωτογραφία για να μάθεις: