Κέιτ: τα πουά & το Νταϊάνα λουκ της λεχώνας

24.07.2013
Η Κέιτ, πλέον Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν Μίντλετον, έφερε στη ζωή τον τρίτο στη σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Η έξοδος της 31χρονης Κέιτ από το νοσοκομείο St Mary's έγινε με στυλ που θύμιζε την έξοδο και της Νταϊάνα με τον πρωτότοκο γιο της στα χέρια. Κατερίνα Π.

Όπως φαίνεται, το πουά είναι το μοτίβο της λεχώνας όπου το 1981 η Λαίδη Ντι το είχε προτιμήσει σε πράσινη απόχρωση στο φόρεμα- πουκαμίσα ενώ η Κέιτ τίμησε το πουά σε γαλάζια απόχρωση, σε μια δημιουργία που ετοίμασε αποκλειστικά για τη Δούκισσα, η σχεδιάστρια Jenny Packham.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συμβούλου της φίρμας στο Λονδίνο, Blaire McColl, το πουά φόρεμα της Κέιτ φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνη και δεν θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Κατά τα άλλα, το λουκ της Μίντλετον ολοκληρώθηκε με χαλαρά ισιωμένα μαλλιά από την hair stylist Amanda Cook Tucker ενώ το λευκό πουά συνδυάστηκε με χαμηλές κρεμ πλατφόρμες! Το κλου: ακόμα και η λευκή κουβερτούλα που σκέπαζε το Γουίλιαμ όταν ήταν νεογέννητος, μοιάζει εκπληκτικά με αυτή που σκέπασε και το νέο πρίγκιπα.

Αν ψάχνεις ένα φόρεμα πουά σαν της Κέιτ, κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες την επιλογή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Assos