Clic Jewels: γνώρισε την πρωτότυπη lunch bag

17.12.2013
Ένα βροχερό απόγευμα, γνωρίσαμε από κοντά την Ελισάβετ Μπιζάκη και είδαμε τις υπέροχες lunch bags της.

Η Ελισάβετ, γεννημένη το 1989, είναι ένα από τα κορίτσια της εποχής μας, που ναι μεν σπούδασε Φυσική αλλά την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα και το να φτιάχνει όμορφα κοσμήματα και ακόμα πιο υπέροχες τσάντες.

Φυσικά, το κορίτσι αυτό, ασχολούνταν από μικρό με κατασκευές και δημιουργία κοσμημάτων και είναι αυτοδίδακτη, πράγμα που σημαίνει πως δεν πορεύεται με τις πλάτες κάποιας διάσημης μαμάς/μπαμπά (γεγονός για το οποίο την εκτιμάμε ακόμα πιο πολύ).

Η Ελισάβετ έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές και fashion bloggers της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και με online αλλά και έντυπα περιοδικά. Η τελευταία της συνεργασία ήταν το 2012 με 2 νέους σχεδιαστές στην 12th Athens Exclusive Designers Week (Polina Argyrou, InSomniac by Spiros Stefanoudakis).

H δουλειά της χαρακτηρίζεται από mixing υλικών,γεωμετρικά σχήματα, έντονεs χρωματικές αντιθέσεις και βασική της έμπνευση είναι τι άλλο, η Φυσική!

Το lunch bag!

Η ιδέα ξεκινά από τις χάρτινες τσάντες που χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε φαγητό. Η χάρτινη τσάντα αποκτά δερμάτινη και όχι μόνο υπόσταση, τυλίγεται, στολίζεται με περίτεχνα κουτάλια (ναι ναι!) και αλυσίδες και σε καλεί να την κρατάς από το πρωί ως το βράδυ.

Από τα περίφημα lunch bags, αξίζει να επιλέξεις μια μικρή σε έντονο χρώμα για τις βραδινές σου εμφανίσεις, μια μεγαλύτερη για τις φορές που θέλεις να έχεις χίλια πράγματα μαζί σου και μια με χερούλι ή αλυσίδα για τις περιστάσεις που δύο χέρια δεν είναι αρκετά για όσα κρατάς.

Για τις γιορτές: θα προτιμήσουμε την μαύρη αστεράτη και για τις κρύες μέρες την ροζ γούνινη!

Κι αν έχεις άγριες διαθέσεις, προτίμησε μια λεοπάρ!

Δες όλη τη δουλειά των Clic Jewels εδώ και αγόρασε τις τσάντες και από το Ε-outfit

Stay tuned στο WomenOnly γιατί ετοιμάζουμε και διαγωνισμό σε συνεργασία με τα Clic Jewels