Πώς να φορέσεις τώρα το τζιν: 3+1 επιλογές

11.03.2014
Με την Άνοιξη προ των πυλών, σίγουρα χρειάζεσαι μια ανανέωση και τα τζιν σου δεν μπορούν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η Μάντυ Σωτηρίου από το DoΝοtBuyJustCry σου δίνει ιδέες για το πώς να συνδυάσεις το πιο πρακτικό ρούχο της γκαρνταρόμπας σου σύμφωνα με τις νέες τάσεις, αλλά και σε ποια σχέδια να επενδύσεις, αν έχεις αυτή τη δυνατότητα.

"Εντάξει, σαν τα κλασσικά jeans… τίποτα. Αλλά οφείλω να σε ενημερώσω ότι αυτή την άνοιξη, τουτηνε εδώ, θα φορεθούν πολύ τα τυπωμένα jeans και οι σαλοπέτες. Όχι ότι τα σνομπάρω, μη νομίζεις. Μια χαρά θα τα φόραγα, έτσι, για την αλλαγή. Ειδικά μια σαλοπετίτσα και ένα από αυτά τα jeans με τα τριανταφυλλάκια… πολύ τα λιγουρεύομαι".

Τα τυπωμένα jeans

"Τι να πεις; Τα έπιασε η άνοιξη και αυτά, ποια άνοιξη θα μου πεις, που πιο καλό καιρό είχε τον Φλεβάρη αλλά τέλος πάντων, και άνθησαν και λουλούδιασαν και έγιναν και αυτά floral ένα πράγμα. Blue jeans… αλλά floral. Βεβαίως. Παρ’ το απόφαση, δεν το γλυτώνεις το floral φέτος με καμία Παναγία. Μας επιτίθεται από παντού. Παπούτσι θες; Τσάντα θες; Bomber jacket θες; Ε, τώρα και σε blue jeans.

Έτσι λοιπόν, φέτος τα jeans έχουν τριανταφυλλάκια, φυλλαράκια , φουλ στην χλωρίδα δηλαδή, αλλά επειδή τους άρεσε το αποτέλεσμα γενικότερα, το έχουν κάνει και με λαχούρια, εφέ μαρμάρου, τετραγωνάκια, ρίγες, πουά, πιτσίλες και ότι άλλο σχέδιο μπορείς να φανταστείς".

Πώς θα φορέσεις τα τυπωμένα jeans:

"Άντε και το πήρα το floral, πώς θα το φόραγα τώρα. Θα του έβαζα από πάνω κάτι απλό και μονόχρωμο. Αν είχα rock διάθεση, με ένα t-shirt και ένα ζευγάρι bicker boots θα ήταν σούπερ. Αν πάλι ήθελα κάτι πιο casual, ένα βαμβακερό φούτερ και snickers θα ήταν ότι έπρεπε. Για πιο βραδινό τώρα, οι γόβες και τα ankle booties θα συνδυάζονταν τέλεια με μονόχρωμες αέρινες πουκαμίσες με διαφάνειες" .

Οι σαλοπέτες

"Οι σαλοπέτες τώρα, έχω την εντύπωση πως είναι ιδανικές για να καμουφλάρω όοοοολες τις σοκολάτες, τις κρέπες και βάφλες που έχω φάει στη ζωή μου, και που τους τελευταίους μήνες έχουν μαζευτεί και έχουν εγκατασταθεί γύρω από τον αφαλό μου και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε από γιαούρτια, ούτε από αερόβια, ούτε από κοιλιακούς. Α, και από εδώ και πέρα θα με βλέπεις μόνο ανφάς, γιατί το προφίλ με παχαίνει".

Για περισσότερα τζιν, κάνε κλικ εδώ

WomenOnly πινελιές:

Η σαλοπέτα δένει άψογα με crop top και πουκάμισο μονόχρωμο. Γύρισε τα παντζάκια και συνδύασέ την με γοβάκια για απογευματινό λουκ ή σταράκια για πρωινό.

Εκτός από την μπλε τζιν, υπάρχει και η μαύρη τζιν σαλοπέτα για πιο chic λουκ.

Πρόσεξε τα τζιν με τύπωμα να είναι καλής ποιότητας γιατί τα σχέδια μπορεί να σου βάλουν πόντους. Επίλεξε μικρά σχέδια αν δεν είσαι δίμετρη ενώ αν οι αναλογίες σου το επιτρέπουν παίξε με τις ρίγες και το πουά πάνω στο τζιν.

Κατερίνα Πατούλια