Η σινιέ τσάντα των ονείρων σου σε τιμή-έκπληξη!

07.11.2014
Αν λαχταράς ν' αποκτήσεις ένα κομμάτι-θρύλο για την ιστορία της μόδας με βαριά υπογραφή αλλά δεν τολμάς καν να περάσεις έξω από τη βιτρίνα της επίσημης αντιπροσωπίας λόγω... τιμής, υπάρχει ένα κατάστημα που σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου χωρίς πολύ σοβαρές θυσίες.

Φυσικά, δεν μιλάμε μόνο για τις τσάντες, αλλά και για τα διάφορα αξεσουάρ όπως φουλάρια και ζώνες, καθώς και τα επώνυμα κοσμήματα και ρολόγια, όλα σε άριστη κατάσταση και με πιστοποιητικό γνησιότητας που θα βρεις στο Luxury Toys.

Το πρωτότυπο αυτό κατάστημα για την Ελλάδα που λειτουργεί με επιτυχία από το 2009 -βάσει μιας δοκιμασμένης συνταγής σε χώρες του εξωτερικού εδώ και δεκαετίες- σου δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζεις τόσο στους φυσικούς του χώρους στο κέντρο της Αθήνας, στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και τη Βουλιαγμένη, όσο και μέσω ίντερνετ όπου μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στην τράπεζα.

Μια απόλυτα κλασσική Chanel Caviar.


Η αποστολή των προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα και αφορούν αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, γίνεται δωρεάν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Επιπλέον, το Luxury Toys παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκαπέντε ημερών, αλλά με δικά σου έξοδα.

Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Yves Saint Laurent, Cartier, Hermes, Burberry, Bulgari είναι μόνο μερικές από τις μάρκες που κινούνται μέσω του καταστήματος σε τιμές που ξεκινάνε από -25% και φτάνουν στο 30% της αρχικής.

Δύο όψεις από το εσωτερικό καταστημάτων της Luxury Toys.


Οπωσδήποτε, όταν μιλάμε για προϊόντα πολυτελείας στα οποία η τιμή πρώτης αγοράς ξεκινά από τριψήφια νούμερα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις τις δύο ή τις τρεις χιλιάδες ευρώ ή και παραπάνω, ακόμη και η αγορά από δεύτερο χέρι παραμένει μια σημαντική επένδυση χρημάτων. Ωστόσο, αυτή η επένδυση μπορεί να σου αποσβέσει όχι μόνο από αισθητική και χρηστική άποψη, αλλά και σε χρήματα καθώς θα μπορούσες να μεταπωλήσεις, ή να ανταλλάξεις με τη σειρά σου ένα προϊόν με υπογραφή που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

Δύο ζηλευτά ρολόγια χειρός από τη συλλογή του Luxury Toys: Rolex Datejust με μπριγιάν στο καντράν (αριστερά) και το κλασικό Cartier Santos Demoiselle σε συνδυασμό χρυσού με ανοξείδωτο ατσάλι (δεξιά).


Σε κάθε περίπτωση, οι προτάσεις του Luxury Toys αποτελούν πειρασμό που αξίζει να δοκιμάσεις έστω και εικονικά κάνοντας μια βόλτα στο σάιτ του καταστήματος. Άλλωστε, όπως λέει και το σλόγκαν της εταιρείας, "το άχρηστο της μίας μπορεί να γίνει ο θησαυρός της άλλης".

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

*Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό