Η Τζένη Μελιτά μας αποκαλύπτει ποια είναι τα 4 κομμάτια μόδας που πρέπει να ψάξουμε με τις εκπτώσεις!

12.07.2016
Το χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης και του web tv που δεν είναι άλλο από την Τζένη Μελιτά που μίλησε στο Womenonly στην fashion editor Ελένη Αναστασάκη για το φλέγον θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις εκπτώσεις! Το Jenny's Fashion Diary στο www.netwix.gr είναι λοιπόν, το ημερολόγιο μόδας της Τζένης Μελιτά και εκεί θα βρεις περισσότερα, ενώ μαζί με την Μάντω (Γαστεράτου) κάνουν την εκπομπή Διακοπές sun κι αυτές. Αν θέλεις και εσύ να μάθεις ποια είναι τα βασικά που πρέπει να πάρεις μαζί στην βαλίτσα σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν ποια είναι εκείνα τα κομμάτια μόδας που πρέπει να αναζητήσεις τώρα με τις εκπτώσεις τότε η Τζένη Μελιτά έχεις τις παντήσεις που ζητάς.

Το πέδιλο με χοντρό τακούνι:

Εντάξει δεν θα σου κάνει εντύπωση αν το βασικό που πρέπει να ψάξεις τώρα να βρεις είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις εξορμήσεις σου σε μαύρο- που ταιριάζει με όλα- με χοντρό τακούνι. Το βασικό που πρέπει να προσέξεις εδώ είναι να είναι άνετο στο πόδι σου. Το συγκεκιμένο πέδιλο όχι μόνο είναι must αλλά σου χαρίσει εκτός από πόντους στιλ και πόντους ύψους!

Δες τη Τζένη τι ωραία που το συνδυάζει με το αγαπημένο της LBD (little black dress)! Ναι το total black λουκ είναι μόδα!

Το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι:

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το απόλυτο κομμάτι μόδας που θα ταιράξεις με ολόκληρη σχεδόν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα! Το ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι μπορεί να φορεθεί ολόκληρη την ημέρα με ένα απλό τοπ από επάνω ή απλά με το μαγιό σου απο μέσα!

Η Τζένη το συνδυάζει τέλεια με κιμονό!

Το αέρινο μάξι φόρεμα που σε "κόβει":

Το καλοκαίρι στιλιστικά σε βάζει να αναζητάς κομμάτια μόδας που μπορείς να φορέσεις όλη την ημέρα και είναι βολικά, άνετα και συνδυάζονται εύκολα. Ένα από τα κομμάτια αυτά είναι το αέρινο μάξι φόρεμα σε χρώμα της επιλογής σου, που σίγουρα σε αδυνατίζει ειδικά στην μαύρη εκδοχή του! Μην έχεις αμφιβολίες πρόκειται σίγουρα για μια αγορά-επένδυση!

Η Τζένη το αναδεικνύει τέλεια με κολιέ και ζώνη ψηλά στη μέση!

Το ολόσωμο μαγιουδάκι!

Μην βιαστείς να πεις πως είναι για τη γιαγιά σου! Η μόδα φέτος σε θέλει με ολόσωμο μαγιό παέι και τελείωσε! Μήπως να του δώσεις μια ευκαιρία; Πάω στοίχημα πως αν το δοκιμάσεις θα ξετρελαθείς! Με πολύ ανοιχτή πλάτη ή με "κοψίματα" στο πλάι τόλμησέ να εντυπωσιάσεις φέτος στην παραλία με one piece μαγιό!

Η Τζένη το έχει λατρέψει!