Αυτό είναι το μήκος που θα έχουν οι φούστες μας τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017

16.08.2016
Από τις απόλυτα θηλυκές pencil μέχρι τις πιο αποκαλυπτικές σε γραμμή bodycon ή τις πιο "σοβαρές" φούστες σε φάκελο αλλά και τις ρομαντικές δαντελένιες, τις διάφανες αλλά και τις εφαρμοστές μέχρι τις μίνι και αποκαλυπτικές, οι φούστες είναι τα απόλυτα κομμάτια μόδας και για τη νέα σεζόν. Το ερώτημα παραμάνει ένα: μακριές, κοντές ή μέχρι το γόνατο; Ποιο είναι το μήκος που θα έχουν οι φούστες μας τη νέα σεζόν και ποιες θα αγαπήσουμε τώρα; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω.

Το μήκος που θα αγαπήσουμε πολύ τη νέα σεζόν στις φούστες, "κρύβει" τα πόδια μας σε ένα βαθμό αφού φέτος το μήκος γύρω αλλά και κάτω από το γόνατο είναι η απόλυτη τάση για τον χειμώνα.

Η τάση:

Η τάση που αποθέωσε μέσα από τα σόου του σχεδόν κάθε σχεδιαστής θέλει τις μίντι φούστες και εκείνες που γενικά φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο να αναδεικνύονται σαν μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν!

Oι γραμμές αυτές κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα και πολλές φορές σταματούν πάνω ή κάτω από το γόνατο. Οι φούστες που είναι πάνω από το γόνατο κολακεύουν την γραμμή μας αφού το στήθος και τα πόδια μας δείχνουν πιο μακριά, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως είμαστε πιο ψηλές.

Τα λουκ στα σόου του οίκου Herve Leger είχαν πιο "ζεστά" υλικά ενώ στον οίκο Prabal Gurung ξεχώρισε η δαντέλα στο τελείωμα. Πολλές φορές οι φούστες κάτω από το γόνατο θεωρούνται το επιλογές για τις καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο αφού αποσπούν την προσοχή από τα πόδια μιας και δεν τα αφήνουν σε κοινή θέα αλλά ταυτόχρονα είναι εντυπωσιακές και βολικές.

Οι φούξια ψηλόμεσες φούστες του οίκου Altuzarra αναδεικνύουν τέλεια το τρεντ αλλά και οι επιλογές που παρουσιάστηκαν στα σόου των οίκων Calvin Klein και Michael Kors ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Altuzarra Pre-Fall 2016

Η φούστα στα μέτρα σου:

Αν θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου τότε δεν έχεις παρά να τολμήσεις να επιλέξεις φούστες με print τόσο κοντές όσο και μακριές αλλά και ασύμμετρες που θα δημιουργούν ενδιαφέρουσες γραμμές.

Aν πάλι ο σωματότυπος σου "γεμίζει" το κάτω μέρος σου δεν έχεις παρά να προτιμήσεις τις ψηλόμεσες χαλαρές φούστες σε Α γραμμή που θα κάνει πιο ενιαίο το αποτέλεσμα και σου ταιριάζει γάντι. Και φέτος θα βρεις πολλές ψηλόμεσες φούστες που θα αναδείξουν την θηλυκότητά σου!