Έτσι θα φορέσουμε φέτος το τζιν

05.09.2016
Για το τζιν δεν έχουμε να πούμε πολλά παρά μόνο πως και τη νέα σεζόν είναι το απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Το διαχρονικό διαμάντι της γκαρνταρόμπας μας φέτος μας παρουσιάζεται σε πολλές και διαφορετικές γραμμές και μοτίβα αλλά και υλικά ενώ καταφέρνει να είναι πάντα βολικό και κομψό. Δες παρακάτω πώς θα φορέσουμε φέτος το αγαπημένο μας τζιν αυτό το φθινόπωρο!

Ντένιμ κιλότ:

Η κιλότ έχει επανέρθει δυναμικά στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν τώρα όμως την βλέπουμε στις χειμερινές πασαρέλες να προκαλεί τα βλέμματα σε τζιν ύφασμα και να μεταμορφώνεται στο απόλυτο κομμάτι μόδας. Στον Blumarine την είδαμε σε ωμές γραμμές να γίνεται το βασικό κομμάτι στο ντύσιμο των μοντέλων. Απλό και πολύ άνετο.

Τζιν τζάκετ:

Ιδανικό για τις μέρες που έχει λίγο ψύχρα όπως αυτές που διανύουμε, το τζιν τζάκετ μας είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Στον Miu Miu βλεπουμε το τζιν να συνδυάζεται τέλεια με παιχνιδιάρικα patchwork μοτίβα ενώ στον Ralph Lauren βλέπουμε την πιο glam εκδοχή του.

Στον Miu Miu βλέπουμε επίσης το τζιν πουκάμισο να συνδυάζεται τέλεια με τζιν πανωφόρι και να δημιουργεί μοναδικά λουκ.

Miu Miu

Αθλητικά σορτς:

Ναι και σε αυτή την εκδοχή το αγαπημένο μας ύφασμα σε στιλ σορτς κόβει την ανάσα και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.