4+1 μυστικά για να ντυθείς σαν γαλλίδα

31.10.2016
Φυσικά και οι γαλλίδες ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ τους. Δεν είναι πως ντύνονται ακριβά ούτε πώς αγοράζουν μόνο επώνυμες μάρκες, απλά είναι πως έχουν κάτι το ιδιαίτερο στο στιλ τους και δεν μένει παρά να ανακαλύψεις περισσότερα χωρίς να ξεχνάς πως η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στιλ και δεν είναι παρά εκείνο που την κάνει να νιώθει ιδιαίτερη, ξεχωριστή και κυρίως ο εαυτός της.

Πες "ναι" στις ρίγες:


Ίσως το έχεις προσέξει ίσω ςκαι όχι. Οι ρίγες ήταν είναι και θα είναι ένα από τα χαρακτηρισικά του στιλ των γαλλίδων ειδικά στην λευκή και μαύρη εκδοχή τους που είναι το ίδιο χαρακτηριστικά τους όπως και ο μπερές. Μοντέρνες εκδοχές του πιο διαχρονικού τρεντ παίρνουν άλλη τροπή ειδικά όταν συνδυάζονται με απροσδόκητα κομμάτια μόδας!

Les is more:


Όταν μιλάμε για παριζιάνικο στιλ τότε πρέπει να σκεφτόμαστε απλά. Αν κρατήσουμε τα αξεσουάρ στο μίνιμουμ και δεν το παρακάνουμε στο νύσιμό μας με πολλά και διαφορετικά σχέδια, μοτίβα και υφάσματα, τότε μπορούμε νε πετύχουμε απλά και ιδιαίτερα ένα στιλ δικό μας επιρροές γαλλικές.

Χαλαρές γραμμές:

οι πολύ στενές και εφαρμοστές γραμμές δεν φτιάχτηκαν για τις γαλλίδες και έτσι δεν έχουν θέση στη γκαρνταρόμπα τους. Δώσε και εσύ στο στιλ σου μια νότα χαλαρότητας με κομμάτια σε πιο baggy γραμμές που είναι και in.

Όσο πιο χαμηλό το τακούνι τόσο το καλύτερο:

Τα φλατ είναι χωρίς αμφιβολία το κλειδί για ένα πετυχημένο παριζιάνικο λουκ. Πολύ σπάνια θα δεις τις παριζιάνες να διαλέγουν ψηλοτάκουνα στην καθημερινότητά τους ετκός και αν πρόκειτι αγια σταρ του σινεμά σε πρεμιέρ.α η άνεση είναι το παν και σίγουρα δεν υπάρχει και για εσένα πιο κατάλληλο παπούτσια για όκη την ημέρα!

Δεν φοβούνται τα αντρικά!

Και όμως μπορεί να πιστεύεις πως δεν είναι τόσο θηλυκά αλλά οι γαλλίδες έρχονται να μας βάλουνε δώ τα γυαλιά ακριβώς και μόνο εεπιδή δεν φοβούνται να πάρουν το ρίσκο. Το σακάκι ή τα πιο φαρδιά παντελόνια έχουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα τους.