5 hot νέοι χρωματικοί συνδυασμοί να δοκιμάσεις στο επόμενό σου look

05.07.2018
5 hot νέοι χρωματικοί συνδυασμοί να δοκιμάσεις στο επόμενό σου look
Είναι τόσο "2018"!

Το χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα ο απόλυτος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού! Το πορτοκαλί, το κίτρινο, το πράσινο, το λιλά και το ροζ σε κάθε απόχρωση έχουν κατακτήσει τις γκαρνταρόμπες των chic γυναικών ανά τον κόσμο. Αναπόφευκτα, λοιπόν, προκύπτουν και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις.

Χρώματα που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να φορέσεις μαζί, τώρα "δένουν" μεταξύ τους και κάνουν το look σου να μοιάζει πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ. Αν ακόμα νιώθεις δισταγμό, ωστόσο, έχουμε επιλέξει μερικούς ακαταμάχητους συνδυασμούς για να δοκιμάσεις!

Κίτρινο + Πράσινο

Το πράσινο μπορεί να φέρει σε ισορροπία το τολμηρό κίτρινο ενώ δείχνει υπέροχο σε πιο structured κομμάτια.

Μπεζ + Καφέ

Αυτός ο συνδυασμός αποπνέει πάντα φυσική κομψότητα και δίνει αέρα διακοπών ακόμα και στο πιο απλό look. Είναι, άλλωστε, και o αγαπημένος της Meghan Markle!

Πράσινο + Πορτοκαλί

Αυτός ο τολμηρός συνδυασμός κάνει το look σου να δείχνει πιο σύγχρονο από ποτέ. Αν διστάζεις, ξεκίνησε με μικρές δόσεις πορτοκαλί.

Κίτρινο + Ροζ

Το κίτρινο δίνει στο γλυκό ροζ την... τόλμη που του λείπει! Το ροζ απαλύνει λίγο την ορμή του κίτρινου και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα instagrammable!

Πορτοκαλί + Κόκκινο

Τα δύο πιο "καυτά" χρώματα του καλοκαιριού φοριούνται μαζί και εντυπωσιάζουν! Απόφυγέ το αν δεν θες να τραβήξεις τα βλέμματα...

(κεντρική φωτογραφία TommyTon)