Meghan Markle - Οι πρώτες της εμφανίσεις στην Ιρλανδία αποτελούν εγχειρίδια του στυλ

11.07.2018
Meghan Markle - Οι πρώτες της εμφανίσεις στην Ιρλανδία αποτελούν εγχειρίδια του στυλ
Τα total looks της Δούκισσας του Sussex συνεχίζονται

Αμέσως μετά τον εορτασμό της RAF, χτες το απόγευμα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κατέφτασαν στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, για την πρώτη επίσημη επίσκεψή τους εκεί.

Επιμένοντας στο αγαπημένο της χρώμα αυτής της εβδομάδας, η Meghan φόρεσε ένα κομψό, σκούρο πράσινο σύνολο για το αεροπορικό ταξίδι: μια pencil φούστα με διακοσμητικά κουμπιά και ένα στενό top με bateau λαιμόκοψη του οικου Givenchy.

Οι αγαπημένες της σουέντ nude γόβες ολοκλήρωσαν το look αν και τη διαφορά έκανε η Strathberry tote τσάντα της Meghan -μια μικρή επιστροφή στο στυλ της πριν από το γάμο που όμως ήταν δικαιολογημένη λόγω του ταξιδιού. Ναι, αν για εμάς είναι δικαιολογημένο να φοράμε φόρμες στα αεροπορικά ταξίδια, στη Meghan επιτρέπεται να κρατήσει μία, ελαφρώς μεγαλύτερη από ένα clutch, τσάντα.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν και η τελευταία της εμφάνιση για τη χτεσινή ημέρα. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στο Δουβλίνο, η Meghan και ο Harry παραβρέθηκαν σε ένα garden party προς τιμήν τους στην οικία του Βρετανού Πρέσβη. Για τη δημόσια μεν, λιγότερο επίσημη δε, εκδήλωση η Meghan επέλεξε ένα μικρό μαύρο φόρεμα του οίκου Emilia Wickstead. H γραμμή Α και η φαρδιά ζώνη στη μέση, σε συνδυασμό με το τετράγωνο ντεκολτέ είναι ο,τι πιο κομψό για μια τέτοια περίσταση και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Δοκίμασέ το στην επόμενη εμφάνισή σου!