3 μυστικά styling για να διπλασιάσεις "μαγικά" τα περιεχόμενα της βαλίτσας σου

25.07.2018
3 μυστικά styling για να διπλασιάσεις "μαγικά" τα περιεχόμενα της βαλίτσας σου
Δες τα ρούχα σου... αλλιώς!

Είναι το δημιουργικό κορίτσι πίσω από τα πιο εμβληματικά looks της Rihanna, της Kim Kardashian αλλά και της Lorde. Ο λόγος για την στυλίστρια Abigail Collins που έχει την μοναδική ικανότητα να δημιουργεί εντυπωσιακά looks με απλά, καθημερινά κομμάτια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας.

Ναι, αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνει θαύματα και με τη δική σου γκαρνταρόμπα! Το WhoWhatWear την αναζήτησε, τη βρήκε και εκμαίευσε από εκείνη 3 στυλιστικά tips που θα αλλάξουν άμεσα στον τρόπο που ντύνεσαι.

Διπλασίασε το περιεχόμενο της ντουλάπας σου αλλά και της βαλίτσας των διακοπών, με τα παρακάτω πανέξυπνα tips!

Από μαντήλι σε τσάντα!

Ίσως το πιο πρακτικό styling τρικ που θα μάθεις σήμερα! Άπλωσε ένα μαντήλι σε μια επίπεδη επιφάνεια, πιάσε δύο αντίθετες γωνίες και δέστες μεταξύ τους. Πιάσε τις δύο ελεύθερες γωνίες και δέσε και αυτές μεταξύ τους. Voila! Έχεις ένα νέο τσαντάκι, πολύ chic και πολύ... 90s!

Από φόρεμα σε φούστα!

Βαρέθηκες το λιτό σου slip dress; Φόρεσέ το σαν φούστα, μαζί με ένα t-shirt και δώστου νέα πνοή. Κατέβασε το φόρεμα στη μέση σου, τράβηξε μπροστά τις τιράντες και δέστες μεταξύ τους σφιχτά. Τράβηξε το δέσιμο προς τον ένα γοφό σου, για να δημιουργεί ένα κομψό ασύμμετρο σχέδιο. Αν το φόρεμά σου διαθέτει κουμπιά στο κέντρο, άνοιξε μερικά για να δημιουργήσεις μια "φούστα" με σκίσιμο.

Από έξωμη μπλούζα σε μπλούζα με τιράντες!

Απλό και σωτήριο! Άν έχεις πάρει μαζί σου έξωμα tops αλλά δεν έχεις ή δεν θέλεις να φορέσεις στράπλες σουτιέν, "καμούφλαρε" τις τιράντες του (κανονικού) σουτιέν σου, δένοντας δύο κορδελάκια. Έτσι το έξωμο top μεταμορφώνεται σε μια νέα μπλούζα, με "τιράντες" και εσύ θα νιώθεις πιο άνετα από ποτέ!