Selena Gomez - Υιοθέτησε το στυλ της με ένα ίσιο τζιν και ένα... ψαλίδι!

01.08.2018
Selena Gomez - Υιοθέτησε το στυλ της με ένα ίσιο τζιν και ένα... ψαλίδι!
Δεν είναι πολλές οι φορές που μπορείς να υιοθετήσεις τα looks των επωνύμων χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Η τελευταία όμως εμφάνιση της Selena Gomez ανήκει σε εκείνες τις σπάνιες φορές που ο,τι χρειάζεσαι το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου!

Η κομψή και πάντα χαμογελαστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην Santa Monica κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής βόλτας, φορώντας το πιο hot trend στα τζιν, το ασύμμετρα κομμένο ρεβέρ, και ενα rock band t-shirt.

Η Selena Gomez ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μποτάκια αστραγάλου με τετράγωνη μύτη και ασημένιους κρίκους! Σίγουρα έχεις ήδη ένα παρόμοιο t-shirt αλλά και ένα ζευγάρι ankle boots για να συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο, ίσιο τζιν σε true blue απόχρωση όπως αυτό της Selena.

Από αυτό το σημείο, χρειάζεται μονάχα μια μικρή λεπτομέρεια για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend στο denim. Εδώ έρχεται το ψαλίδι που αναφέρθηκε πριν. Κόψε είτε το εσωτερικό μισό, είτε το μπροστινό μισό από το ρεβέρ του παντελονιού, σε ένα ύψος ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Ξέφτισε προσεκτικά το σημείο με μία βελόνα και, έτοιμο!

Και μην ανησυχείς, αυτό το μικρό DIY δεν θα σε εμποδίσει από το να φορέσεις το τζιν και το φθινόπωρο αφού, σε αυτό το μήκος, μπορείς εύκολα να χώσεις τις άκρες μέσα στα μποτάκια σου!