Bella Hadid - Επαναφέρει στη μόδα το τζιν που όλες... φοβόμαστε!

22.08.2018
Bella Hadid - Επαναφέρει στη μόδα το τζιν που όλες... φοβόμαστε!
Και μάλιστα, έχει ήδη λανσάρει τη συλλογή της σε συνεργασία με το brand True Religion!

Αυτά τα τζιν είχαμε να τα δούμε από το 2000! Και μπορεί τώρα να τα βρίσκουμε παρωχημένα όμως η Bella Hadid τα φέρνει ξανά στη μόδα! Ο λόγος για τα χαμηλόμεσα, με έντονα ξεβάμματα και σκισίματα τζιν και συγκεκριμένα το brand που τα αποθέωσε, τα True Religion.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Jennifer Garner: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Κανείς δεν το περίμενε πως θα ξαναγίνουν τάση τόσο νωρίς όμως είναι γεγονός. Αυτή η συνεργασία της Bella Hadid με τo star brand των 00s, το επιβεβαιώνει. Η Bella που είναι το πρόσωπο των True Religion για το Φθινόπωρο του 2018, εμφανίζεται topless με ένα τζιν άγκαλια και άλλο ένα να αγκαλιάζει τις καμπύλες της. Το... look ολοκληρώθηκε από μια ζώνη αλυσίδα, ένα ακόμα comeback των 00s!

Ανάμεσα στα κομμάτια της επόμενης σεζόν, συμπεριλαμβάνονται και μερικά με την υπογραφή της Hadid. Το πιο χαρακτηριστικό από αυτά, ένα με bootcut κόψιμο και έντονα ξεβάμματα. Η mini συλλογή έχει ακόμα ένα denim πουκάμισο και μερικά skinny τζιν που ίσως να πουλήσουν λίγο πιο... εύκολα. Όσο για τις τιμές; Αν θες ένα κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της Hadid θα σου κοστίσει από 40-300 δολάρια!