Meghan Markle: Πρώτη φορά που μας απογοητεύει με τις στυλιστικές της επιλογές!

07.09.2018
Meghan Markle: Πρώτη φορά που μας απογοητεύει με τις στυλιστικές της επιλογές!
Για όλα υπάρχει πρώτη φορά! Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα που όσο και να θέλουμε, δεν μπορούμε να παινέψουμε τις στυλιστικές επιλογές της Meghan Markle!

Πολύ κόσμο απογοήτευσε με την τελευταία της εμφάνιση η Meghan Markle, που χτες το βράδυ παραβρέθηκε στη φιλανθρωπική εκδήλωση "100 Days to Peace" μαζί με τον Πρίγκιπα Harry.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Το σχεδόν σκανδαλιστικό look της Δούκισσας που "ξέφυγε" από τη Βασίλισσα

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα μίντι φόρεμα Jason Wu σε ζωηρή royal blue απόχρωση το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακές γόβες Aquazzura, διακοσμημένες με κρύσταλλα και ένα μικρό μαύρο clutch.

Το συγκεκριμένο φόρεμα, ωστόσο, δεν κολακεύει καθόλου τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της Meghan, αφού της προσθέτει όγκο στο στήθος και την περιοχή της κοιλιάς ενώ δεν τονίζει τη μέση της, κάνοντας τη φιγούρα της να μοιάζει "μονοκόμματη" χωρίς θηλυκές καμπύλες.

Διάβασε επίσης: Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle: Το τρύπιο παπούτσι του και το κουμπί της που έγιναν viral

Η εμφάνισή της σχολιάστηκε άσχημα και στα social media με πολλούς fans να αναρωτιούνται μήπως με την επιλογή αυτή η Meghan επιδιώκει να καμουφλάρει την εγκυμοσύνη της! Πριν να ενθουσιαστείς, όμως, να σε προσγειώσουμε αφού κάτι τέτοιο είναι μάλλον αδύνατον δεδομένων των τελευταίων της εμφανίσεων.

Το μόνο "σκανδαλιστικό" στοιχείο στην εμφάνιση αυτή είναι η κακή κρίση της στυλίστριας της Meghan... Επειδή όμως το ίδιο φόρεμα, από μπροστά είναι πολύ καλύτερο, δες το κι έτσι!

Διάβασε επίσης: Meghan Markle - Έτσι διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα