Τα τρεντ που θα μας τρελάνουν την άνοιξη!

16.03.2010
Η πιο ωραία εποχή του χρόνου έρχεται να σου θυμίσει να ανοίξεις τη ντουλάπα σου και να αρχίσεις το ξεκαθάρισμα! Τώρα είναι η ώρα να αποχωριστείς το διαχρονικό μαύρο, το τρέντι μοβ, τα ζεστά πουλόβερ και τα δερμάτινα κολάν για να υποδεχτείς τα νέα τρεντ με όλη σου την ψυχή. Μάθε πρώτη τι θα απογειώσει το στιλ σου τη νέα σεζόν!

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου έρχεται να σου θυμίσει να ανοίξεις τη ντουλάπα σου και να αρχίσεις το ξεκαθάρισμα! Τώρα είναι η ώρα να αποχωριστείς το διαχρονικό μαύρο, το τρέντι μοβ, τα ζεστά πουλόβερ και τα δερμάτινα κολάν για να υποδεχτείς τα νέα τρεντ με όλη σου την ψυχή. Μάθε πρώτη τι θα απογειώσει το στιλ σου τη νέα σεζόν!

Τι θα λατρέψεις!

Άρχισε πόλεμο: φέτος η μόδα προστάζει να θυμηθείς το military look έχοντας τα στρατιωτικά παντελόνια, τις τουνίκ , τις αλυσίδες στην καθημερινότητα σου και είσαι μέσα στη μόδα! Τα στρατιωτικού τύπου τζάκετ θα σε κερδίσουν και αυτή τη σεζόν!

Η χαρά του c-thru: η πιο κατάλληλη εποχή να λανσάρεις τον αέρινο εαυτό σου δεν είναι άλλη από την άνοιξη! Διαφάνειες , απίστευτα αποκαλυπτικά τοπ που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία έρχονται να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη σέξι σου πλευρά!

Το πουκάμισο-φόρεμα: το άνετο αυτό κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν σε όποιο χρώμα σου ταιριάζει!

Το θανατηφόρο μίνι: ήρθε για να μείνει. Βγάλε από τη ντουλάπα σου το πιο διαχρονικό και ταυτόχρονα σεξουαλικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και φόρεσε το άφοβα! Η επιτομή τη θηλυκότητας αφήνει τα υπέροχα ποδαράκι ου σε κοινή θέα και σε δικαιώνει για αυτή σου την επιλογή! Με ντεκολτέ ή χωρίς σε όποιο χρώμα σου φτιάχνει τη διάθεση είναι ότι πρέπει από το γραφείο ως το ποτό!

Ψηφιακές εκτυπώσεις: ψηφιακή εικόνα και μόδα σε προκαλούν να πεις ναι στις ψηφιακές εκτυπώσεις από σχέδια υπολογιστών σε αγαπημένα σου ρούχα!

Θα τολμήσεις:

Μεγάλα σκισίματα: ποτέ η μόδα δεν ήταν τόσο αποκαλυπτική όσο αυτή τη σεζόν! Στις φούστες και τα φορέματα κυριαρχεί το μεγάλο σκίσιμο που σου χαρίζει απίστευτη θηλυκότητα και αναδεικνύει τη σέξι πλευρά σου .

Πολύχρωμα παντελόνια: οι μέρες που το μαύρο παντελόνι και το τζιν σου είχε γίνει δεύτερο δέρμα σου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί! Αυτή τη σεζόν τόλμησε να φορέσεις πολύχρωμα παντελόνια που σε βάζουν στην καρδιά της μόδας!

Τα αθλητικά ρουχαλάκια σου: τα αθλητικά ρούχα κερδίζουν τις εντυπώσεις αυτή τη σεζόν και σε προκαλούν να φορέσεις την κουκούλα ή τη φορμίτσα σου ακόμη και αν δεν είσαι φαν κάποιου σπορ!

Σορτς και κάθε λογής σορτσάκι: ποτέ ο κοντό δεν ήταν τόσο σέξι όσο τώρα! Τα καυτά σορτς και σορτσάκια είναι το απόλυτο must που πρέπει να εφαρμόσεις σε κάθε ευκαιρία!

Συνεχίζουν:

Το boyfriend blazer: ή αλλιώς το σακάκι του φίλου σου είναι in για μια ακόμη σεζόν αφού σε βάζει στο επίκεντρο του στιλ! Ποτέ το σακάκι - ελαφρώς μεγαλύτερο από το νούμερο σου- και τα ανασηκωμένα μανίκια δεν ήταν τόσο τρέντι!

Η ένταση στους ώμους: το τρέντ που ήρθε για να μείνει τουλάχιστον μια καόμη σεζόν , δεν έιναι άλλο απο τους έντονους ώμους.

Ο ένας ώμος έξω: το τρέντ που ήρθε για να μείνει τουλάχιστον 2 σεζόν , είναι εδώ και μας προκαλεί να αφήσουμε τον ένα ώμο ακάλυπτο για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις!

Τα χρώματα που θα σε τρελάνουν:

Χακί, γαλάζιο, ροζ, τιρκουάζ και πορτοκαλί παίρνουν τη σκυτάλη και μας εντυπωσιάζουν με τη ζωντάνια τους!

Τα πιο σούπερ αξεσουάρ της σεζόν:

Οι κάλτσες να είναι πάνω από το γόνατο: ένα από τα πιο σέξι τρεντ έρχεται να ταράξει τα νερά μας τη νέα σεζόν! Οι κάλτσες μέχρι και πάνω από το γόνατο όχι μόνο σου χαρίζουν ανεπιτήδευτο στιλ με επιρροές ήδη από τα σχολικά χρόνια αλλά σε μετατρέπουν σε σέξι ιέρεια του στιλ.

Εσπαντρίγιες: οι τέλειες! Θα σε προβληματίσουν , θα τις ζηλέψεις και τελικά θα τι λατρέψεις. Το παπούτσι που σου χαρίζει πόντους ύψους και στιλ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Φουλ του φιόγκου: ο φιόγκος κυριαρχεί παντού: στα μαλλιά, στα ρούχα και στα αξεσουάρ σου! Ακόμη και αν δεν είσαι φαν τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να γίνεις!

Κολιέ με κρόσσια: το τρεντ που λατρέψαμε έχει το όνομα κρόσσια! Αυτή τη σεζόν θα το δούμε περισσότερο στα αξεσουάρ αλλά και πάλι θα το λατρέψουμε!

Παιδί των λουλουδιών: τα λουλούδια στα μαλλιά ή στα ρούχα σου αποτυπώνουν τέλεια το πνεύμα της σεζόν και σου χαρίζουν αέρα σταρ και σχόλια θαυμασμού!

Φόρεσε την πιο καλή σου διάθεση και μην ξεχνάς: την άνοιξη όλα επιτρέπονται!

Από την Ελένη Αναστασάκη