Τα κορίτσια του Σίλβιο

31.01.2011
Ο Ιταλός πρωθυπουργός έγινε γνωστός ανά τον κόσμο, όχι όμως τόσο για την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας συχνά πυκνά όλο και κάποιο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ηρεμία του. Και οι Ιταλοί, απ’ ό,τι φαίνεται, το έχουν συνηθίσει.

Οσο για τον ίδιο; Αντί να δικαιολογείται, παραδέχεται αυτή του την αδυναμία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλύτερα να είσαι γυναικάς, παρά ομοφυλόφιλος»!

Η τελευταία πέτρα του σκανδάλου ακούει στο όνομα Καρίμα Ρούμπι Ελ Μαχρούμπ, μαροκινής καταγωγής και μόλις 18 χρόνων σήμερα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere della Sera», ο 74χρονος Μπερλουσκόνι ενδέχεται να κατηγορηθεί ότι τη φιλοξένησε στη βίλα του, στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, αρκετά Σαββατοκύριακα πριν από μερικούς μήνες, όταν η Καρίμα ήταν 17 χρόνων, δηλαδή ανήλικη!

Ήδη η εισαγγελία του Μιλάνου έχει ξεκινήσει έρευνα με την κατηγορία της «υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων» και «κατάχρησης δικαιώματος», αφού φέρεται να έκανε κατάχρηση του ρόλου του ως πρωθυπουργός, ώστε να ωθήσει τους υπεύθυνους της διεύθυνσης αστυνομίας του Μιλάνου να αναθέσουν τη φροντίδα της σε περιφερειακή σύμβουλο του κόμματός του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την ερωτική ζωή του «Καβαλιέρε» θα ζήλευαν πολλοί άντρες, αφού τα κορίτσια του διακρίνονται για τα χαρίσματά τους... Όπως φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες τους!