Ρομαντική απόδραση για τα γενέθλια του Ματέο

08.02.2011
Ήθελαν να είναι μόνο οι δυο τους. Να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να χαλαρώσουν με θέα τη θάλασσα, που τόσο αγαπούν και οι δύο. Άλλωστε, η συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν τυχαία. Ο Ματέο έκλεινε τα 41 του χρόνια ακριβώς ένα χρόνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης. Όλα είχαν προγραμματιστεί αρκετές μέρες πριν...

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Στο Θέατρο «Αλίκη» στην παράσταση «Τα κορίτσια με τα μαύρα», που υπογράφει ο πολύ καλός φίλος της Ελένης, Αλέξανδρος Ρήγας.

Ντυμένη στις αποχρώσεις του γκρι, που συνδύασε με λεοπάρ γαλάτσες, η παρουσιάστρια μαζί με τον Ματέο μπήκαν από την τρίτη πόρτα του θεάτρου μισή ώρα μετά την προκαθορισμένη έναρξη της παράστασης, που είχε καθυστερήσει... Κατευθύνθηκε με τον Ματέο στην πρώτη σειρά δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα και τη Γωγώ Μαστροκώστα. Μια ατάκα της Χρύσας Ρώπα την έκανε να ξεκαρδιστεί στα γέλια: «Δεν έρχεται και η Μενεγάκη με τον καινούργιο γκόμενο μπας και γλιτώσουμε;». Μετά το τέλος της παράστασης και αφού έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές στα παρασκήνια, Ελένη και Ματέο έφυγαν με διαφορά λίγων λεπτών. Οι αποσκευές τους για τη μικρή απόδραση βρίσκονταν ήδη μέσα στο γκρι τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Μία ώρα μετά το ζευγάρι βρισκόταν στο Σούνιο. Έναν προορισμό που αγαπάει ιδιαίτερα η Ελένη Μενεγάκη και στο παρελθόν έχει παραθερίσει εκεί μαζί με τα παιδιά της. Στη σουίτα του πολυτελούς συγκροτήματος όλα ήταν στην εντέλεια. Άλλωστε, η επόμενη μέρα θα ήταν ιδιαίτερα γιορτινή...

Το πρωί του Σαββάτου, αφού πήραν το πρωινό τους στο δωμάτιο, έκαναν ένα μεγάλο περίπατο στη θάλασσα και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το spa του ξενοδοχείου για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Λίγη ώρα αργότερα τσίμπησαν ελαφρά σε παραλιακό ταβερνάκι. Άλλωστε, το δείπνο που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ ήταν ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο. Προκειμένου να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, Ελένη και Ματέο δείπνησαν εντός της σουίτας. Το μενού περιελάμβανε θαλασσινά, ψάρια και καλό κρασί, που και οι δύο αγαπούν ιδιαίτερα.

Ελένη και Ματέο δεν επέλεξαν τυχαία το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Όσοι το έχουν επισκεφθεί έχουν μείνει έκπληκτοι με την καλή διάθεση που έχουν φεύγοντας... Το Σούνιο και συγκεκριμένα το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο θεωρείται ενεργειακή πηγή, ενώ η ανακαίνισή του πριν από μερικά χρόνια έγινε σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι.

Το επόμενο πρωί και αφού το ζευγάρι απόλαυσε το πρωινό του, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα φανερά ευδιάθετο και ανανεωμένο. Η καλή διάθεση της Ελένης και η ενέργεια που εξέπεμπε ήταν εμφανής το πρωί της Δευτέρας.