Η Βικτόρια αποκαλύπτει την αλήθεια για το φύλο του μωρού της

14.02.2011
Τελικά φαίνεται πως η διάσημη 35χρονη μέλλουσα μαμά δεν έχει παραγγείλει ακόμη ροζ έπιπλα για το τέταρτο παιδάκι της που έρχεται μέσα σε λίγους μήνες.

Τελικά φαίνεται πως η διάσημη 35χρονη μέλλουσα μαμά δεν έχει παραγγείλει ακόμη ροζ έπιπλα για το τέταρτο παιδάκι της που έρχεται μέσα σε λίγους μήνες.

Παρά τις πρόσφατες φήμες που ήθελαν το μωράκι της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) να είναι κοριτσάκι, η ίδια επεμβαίνει και ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

"Απλά για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζω ότι αντίθετα με τις φήμες που κυκλοφορούν, δεν γνωρίζω το φύλο του παιδιού μου", ισχυρίστηκε μιλώντας στο USA Today η πρώην τραγουδίστρια και μοντέλο, νυν σχεδιάστρια μόδας, Βικτόρια.

Παρόλο που παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ κάτι στο ροζάκι για αλλαγή, η κυρία Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι ένα κοριτσάκι θα ήταν αρκετά περίεργο σε ένα σπιτικό με τέσσερις άντρες.

"Με τα αγόρια ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε την κάθε στιγμή. Και εκείνα περιμένουν ακόμη ένα –για να είμαι ειλικρινής- και ανυπομονούν να του μάθουν ποδόσφαιρο", εξηγεί η περήφανη μαμά, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ακόμη και αν τους προκύψει αδελφούλα θα τρελαθούν το ίδιο.

Τελικά όμως, η Βικτόρια υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκείνη και ο Ντέιβιντ (David) να μην μάθουν μέχρι τη στιγμή του τοκετού αν έχουν αγοράκι ή κοριτσάκι.

Πριν από λίγες μέρες, ο 35χρονος άσος του ποδοσφαίρου έκανε την καλή του πράξη όταν σταμάτησε στον δρόμο να βοηθήσει κάποιον ταλαίπωρο συνάνθρωπό του που είχε μείνει με το αυτοκίνητό του σε ένα πολύ άσχημο σημείο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα