Η τούμπα της Κριστίνα Αγκιλέρα

14.02.2011
Μάλλον την έχουν "ματιάσει" την καημένη την 30χρονη τραγουδίστρια και πατάει τη μία μπανανόφλουδα μετά την άλλη.


Μάλλον την έχουν "ματιάσει" την καημένη την 30χρονη τραγουδίστρια και πατάει τη μία μπανανόφλουδα μετά την άλλη.

Λίγες μόνο μέρες μετά το ατυχές γεγονός κατά το οποίο μπέρδεψε τον εθνικό ύμνο ενώπιων όλου του έθνους στο Super Bowl, η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) έφαγε μια ωραιότατη τούμπα στη σκηνή των Grammy.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η Αγκιλέρα θα ανέβαινε στη σκηνή μαζί με τις Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson), Μαρτίνα ΜακΜπράιντ (Martina McBride), Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) και Γιολάντα Άνταμς (Yolanda Adams) για να τραγουδήσουν μια σειρά από τραγούδιά της Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin) προς τιμήν της.

Η 68χρονη ντίβα της σόουλ δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγω προβλημάτων υγείας, εξ ου και η επιλογή των… αντικαταστατριών.

Οι ερμηνείες όλων των γυναικών ήταν εντυπωσιακές αλλά –όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί- το ίδιο εντυπωσιακό ήταν και το φινάλε για την Κριστίνα, η οποία καθώς έκανε να φύγει, έπεσε φαρδιά πλατιά στη σκηνή.

Η συνάδελφός της Φλόρενς Γουέλς τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της, ενώ το κοινό χειροκροτούσε όρθιο τόσο τις πέντε γυναίκες όσο και την Αρίθα Φράνκλιν που μιλούσε μέσω βίντεο γουόλ.

Κατά τα άλλα, την παράσταση στα φετινά Grammy έκλεψε –για ακόμη μια φορά- η Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε μέσα σε ένα αβγό από το οποίο "έσκασε" την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει την επιτυχία της "Born this way".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα