Ακόμη ένα κέρατο για την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

15.02.2011
"Ρόδα είναι και γυρίζει", λέει ο λαός μας. "Και δεν κάνει διακρίσεις", συμπληρώνουμε εμείς. Φαίνεται ότι η 45χρονη ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και σχεδιάστρια μόδας "πήρε μια δόση από το δικό της γιατρικό". Και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά.


"Ρόδα είναι και γυρίζει", λέει ο λαός μας. "Και δεν κάνει διακρίσεις", συμπληρώνουμε εμείς. Φαίνεται ότι η 45χρονη ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και σχεδιάστρια μόδας "πήρε μια δόση από το δικό της γιατρικό". Και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά.

Πριν από λίγους μήνες, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) ανακοίνωσε –μέσω του Twitter της- ότι χώρισε από το σύζυγό της, Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) ενώ άμεσα επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που την ήθελαν να είναι από πολύ νωρίτερα ζευγάρι με το αυστραλό άσο του κρίκετ Σέιν Γουορν (Shane Warne).

Τώρα λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για την Χάρλεϊ να σταθεί στην απέναντι όχθη αφού οι φήμες θέλουν τον αγαπημένο της να την έχει απατήσει και μάλιστα με μια πορνοστάρ.

Και εν μέσω θύελλας, τι κάνει εκείνη; Σωπαίνει και αφήνει τους εκπροσώπους της να βγάλουν το φίδι από την τρύπα; Όχι… Πιστή στην προσφιλή της τακτική, η Ελίζαμπεθ προσπέρασε την ανακοίνωση "Κανένα Σχόλιο" που δημοσίευσε η υπεύθυνη Τύπου της και έγραψε στο Twitter της ένα όχι και τόσο κρυπτογραφημένο μήνυμα.

"Χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Και θυμηθείτε, ο έρωτας είναι σαν το τρενάκι του λούνα παρκ. Μερικές φορές είναι συναρπαστικό αλλά μερικές ανακατεύεσαι και θέλεις να κατέβεις", έγραψε η Λιζ, αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στην ατυχή εξέλιξη του νέου της δεσμού.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά ο μέγας γυναικάς –όπως προκύπτει- Γουορν την έκανε την κουτσουκέλα.

Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι είχε χωρίσει για λίγες μέρες ύστερα από πληροφορίες που ήθελαν τον γνωστό αθλητή να έχει ερωτικά πάρε δώσε με μια γυναίκα μέσω κινητού τηλεφώνου.
Τότε, ο Σέιν είχε απολογηθεί μέσω Twitter και η ιστορία θεωρήθηκε λήξασα.

Τώρα όμως, και μάλιστα μία μέρα μετά την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έρχονται νέα μαντάτα.

Η 26χρονη πορνοστάρ Κλόι Κόνραντ (Chloe Conrad) μίλησε σε κυριακάτικη ταμπλόιντ και αποκάλυψε διάφορα γραπτά μηνύματα του Γουορν όπου εκείνος σχολίαζε την καυτή τους συνεύρεση η οποία –όπως ισχυρίζεται η ίδια- πραγματοποιήθηκε αφού είχε ξεκινήσει ο δεσμός του με τη βρετανίδα σταρ.

Μάλιστα –για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά- η Κλόι λέει αποκαλύπτει ότι εκείνη τη μέρα στο κρεβάτι έπεσαν οι δυο τους μαζί με μία φίλη της, και ο Γουορν τους ζήτησε να μην πουν τίποτα.

"Αν η Λιζ νομίζει ότι εκείνος έχει αλλάξει, κάνει τρομερό λάθος. Τη νύχτα που ήταν μαζί της στη Μπέντλεϊ έστελνε σε μένα μηνύματα στο κινητό. Εγώ βέβαια δεν πίστεψα ούτε ένα λεπτό ότι ήμουν η μία και μοναδική. Όλοι γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο Σέιν", ισχυρίστηκε η Κονραντ τονίζοντας ότι ούσα μεγαλύτερη από την ίδια , η Λιζ όφειλε να είναι και σοφότερη.

Η Χάρλεϊ και ο Γουόρν εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι χέρι στον γάμο ενός πρώην συμπαίκτη του δεύτερου λάμποντας από ευτυχία. Που να ήξεραν…

Επιπλέον, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η καψερή η Λιζ βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ποιος δεν θυμάται την ψυχρολουσία που είχε φάει το 1995 όταν ο τότε αγαπημένος της –και πάντα χαμηλών τόνων- Χιου Γκραντ (Hugh Grant) συνελήφθη μαζί με μια πόρνη ονόματι Ντιβάιν Μπράουν (Divine Brown) η οποία του έκανε στοματικό έρωτα σε δημόσιο χώρο. Τι να πει κανείς…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα