Τριαντάρησε η Πάρις Χίλτον

16.02.2011
Ηλικία σταθμός για την διάσημη κοσμική κληρονόμο η οποία έφτασε στα πρώτα "άντα" της ζωής της έχοντας δίπλα της έναν άντρα που την αγαπάει πολύ και της το δείχνει με διάφορους τρόπους.


Ηλικία σταθμός για την διάσημη κοσμική κληρονόμο η οποία έφτασε στα πρώτα "άντα" της ζωής της έχοντας δίπλα της έναν άντρα που την αγαπάει πολύ και της το δείχνει με διάφορους τρόπους.

Για την ακρίβεια, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) γίνεται 30 χρονών αύριο (17/2/2011) αλλά ο αγαπημένος της δεν μπορούσε να περιμένει και της το έκανε το δώρο του.

Λίγες μόνο μέρες ύστερα από την γιορτή των ερωτευμένων όπου ο Σάι Γουέιτς (Cy Waits) δώρισε στην καλή του ένα "υπέροχο κολιέ με ρουμπίνια και διαμάντια" (!), όπως αποκάλυψε η ίδια η Πάρις στο Twitter της, ένα ακόμη δώρο την περίμενε έξω από το σπίτι της. Και αυτή τη φορά είχε τέσσερις ρόδες.

Μία κίτρινη πολυτελής Lexus ήταν το δώρο του 35χρονου αγαπημένου της Πάρις, ο οποίος τυγχάνει ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στο Λας Βέγκας, και εκείνη μόλις την είδε δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Μόλις ο Σάι την οδήγησε στον χώρο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητο, η Πάρις άρχισε να χοροπηδάει και να τσιρίζει ενώ δεν σταματούσε να αγκαλιάζει και να φιλά τον καλό της.

Όπως έγραψε αργότερα και στη σελίδα της στο Twitter, η Χίλτον διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της: "Η ζωή είναι υπέροχη. Έχω το σόου μου [The World According to Paris] που ξεκινάει σύντομα, τα πράγματα πάνε τέλεια με το αγόρι μου και τώρα έχω και το νέο μου πρόγραμμα γυμναστικής που λατρεύω".

Για τις ανάγκες του νέου ριάλιτι σόου της η κάμερα θα την ακολουθεί παντού. Το ίδιο και τον καλό της, ο οποίος όμως είναι "πολύ ντροπαλός" και δυσκολεύεται ακόμη με το όλο ζήτημα. "Όμως, με αγαπά πολύ και με στηρίζει στα πάντα, οπότε θα το συνηθίσει", εξηγεί η ερωτευμένη, κατά πως φαίνεται, Πάρις.

Εν τω μεταξύ, η 30χρονη κληρονόμος έκανε σχόλιο και για την νέα πιο… φουσκωμένη όψη της, την οποία οφείλει, όπως εξήγησε στον Σάι.

"Ο Σάι και εγώ γυμναζόμαστε μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτό, αλλά το ξεκίνησα γιατί ήταν κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Πάμε στο γυμναστήριο, ή παίζουμε τένις και γενικά γελάμε πολύ. Διασκεδάζω πολύ, αλλά κατάλαβα κιόλας πώς να φροντίζω το σώμα μου", ομολογεί η Πάρις τονίζοντας ότι νιώθει για πρώτη φορά στη ζωή της σε φόρμα, φροντίζοντας ταυτόχρονα και τη διατροφή της και το απολαμβάνει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα