Μία μελαχρινή στο πλευρό του Ρέμου

23.06.2008
Στο... στόχαστρο των συζητήσεων βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει πυροδοτήσει σχόλια για την προσωπική του ζωή.

Στο... στόχαστρο των συζητήσεων βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει πυροδοτήσει σχόλια για την προσωπική του ζωή. Η είδηση έρχεται από τη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου ο Αντώνης περνάει τον τελευταίο καιρό παρέα με φίλους, αλλά ιδιαίτερα με μια κοπέλα, τη Δέσποινα. Ποια είναι όμως η μυστηριώδης γυναίκα που συναντάει ο δημοφιλής καλλιτέχνης στη Θεσσαλονίκη; Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, έχει κάνει στέκι την καφετέρια του «Τιτίκου» στην Καλαμαριά! Πώς να το κάνουμε... έχει και ενδιαφέρουσα παρέα... ονόματι Δέσποινα!

Η 29χρονη κοπέλα είναι φίλη του εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που της εκμυστηρεύεται τα πάντα από την εποχή που ακόμη τίποτα δεν προμήνυε την καριέρα που θα ακολουθούσε. Η Δέσποινα ήταν πάντα στο πλευρό του, ενώ κάποιοι τη θέλουν να υπήρξε και σύντροφός του για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν. Η επικοινωνία τους βέβαια ποτέ δεν διακόπηκε, αλλά κάποιες φορές δεν ήταν τόσο συχνή όπως άλλοτε. Φρόντιζαν όμως να διατηρούν την επαφή τους και να ανταλλάσουν τα νέα τους.

Η Δέσποινα είναι δασκάλα στο επάγγελμα, μια κοπέλα χαμηλών τόνων, μελαχρινή, με πράσινα μάτια. Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η φιλική σχέση της με τον τραγουδιστή έχει δώσει βέβαια τροφή για σχόλια στη συμπρωτεύουσα, αφού τους βλέπουν συνεχώς παρέα το τελευταίο διάστημα και στις κοινές εξόδους τους τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω τους, με αποτέλεσμα κάθε κίνησή τους να καταγράφεται! Εκείνοι όμως αδιαφορούν και χαίρονται τη φιλία τους, χωρίς να προσέχουν τις κινήσεις τους και να τις περιορίζουν προκειμένου να αποφύγουν τα σχόλια. Ρενέ Σαραντινού