Έγκυος στο δεύτερο η Τζέσικα Άλμπα

17.02.2011
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η 29χρονη ηθοποιός χθες, η 2,5 χρονών κορούλα της Όνορ (Honor) θα έχει σύντομα ένα αδελφάκι.


Όπως ανακοίνωσε η ίδια η 29χρονη ηθοποιός χθες, η 2,5 χρονών κορούλα της Όνορ (Honor) θα έχει σύντομα ένα αδελφάκι.

Η Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους φίλους της στο Facebook –έτσι ώστε να μην τα μάθουν από άλλη πηγή.

Η γνωριμία της εντυπωσιακής ηθοποιού με τον σύζυγό της, τον 32χρονο παραγωγό Κας Γουόρεν (Cash Warren) έγινε στα γυρίσματα της ταινίας "The Fantastic Four" το 2004, ο γάμος τους όμως ήρθε τρία χρόνια αργότερα αφού προέκυψε η ξαφνική αλλά ευπρόσδεκτή εγκυμοσύνη.

Όταν κάποια στιγμή μετά τη γέννηση της κόρης της η Τζέσικα ρωτήθηκε για τις αλλαγές που αυτή έχει φέρει στην ίδια και στον σύζυγό της, εκείνη απάντησε χωρίς σκέψη: "Μας έχει φέρει ακόμη πιο κοντά".

Την ίδια στιγμή, η ηθοποιός που πρόσφατα περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων BAFTA με μία εντυπωσιακή μπλε τουαλέτα που έκρυβε τεχνηέντως την όποια κοιλίτσα της, είχε παραδεχτεί ότι η μητρότητα την είχε κάνει να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της βάζοντας σαφώς πριν από την καριέρα την οικογένειά της.

Ως προς τα επαγγελματικά της, οι τελευταίες ταινίες της Τζέσικα είναι οι "Γονείς της συμφοράς" και "Ο δολοφόνος μέσα μου"δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί- ενώ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Spy Kids 4: All the Time in the World".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ