Καστάνη-Ρώπα: το δράμα που τις στοίχειωσε στα 12 τους

01.03.2011
Μπορεί οι ηθοποιοί να έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να γελάμε με την ψυχή μας όμως δε σημαίνει ότι μπορεί ναι μεν να πρωταγωνιστούν σε κωμωδίες δεν αποκλείεται όμως να ζουν το προσωπικό τους δράμα

Μπορεί οι ηθοποιοί να έχουν τη δύναμη να μας κάνουν να γελάμε με την ψυχή μας όμως δε σημαίνει ότι μπορεί ναι μεν να πρωταγωνιστούν σε κωμωδίες δεν αποκλείεται όμως να ζουν το προσωπικό τους δράμα, όπως η Ελένη Καστάνη και η Χρύσα Ρώπα που έχουν ένα κοινό: η ζωή τους άλλαξε στα 12 τους για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη αποκαλύπτοντας πως είναι υιοθετημένη και δε δίστασε να μιλήσει και για τον τρόπο με τον οποίο το έμαθε: "Έμαθα τυχαία στα δώδεκα μου χρόνια πως οι άνθρωποι που θεωρούσα γονείς μου, με είχαν υιοθετήσει. Έπαθα σοκ εκείνη την ώρα έμπαινα στην είσοδο της πολυκατοικίας και το άκουσα από τους ίδιους μου τους γονείς ή ακόμα καλύτερα από αυτούς που θεωρούσα μέχρι τότε γονείς μου".

Η Ρώπα που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στις κωμωδίες βουρκώνει όταν μιλάει για τη μητέρα της και το πώς την έδωσε για υιοθεσία "Ήταν μία γυναίκα που είχε μείνει για 15η φορά έγκυος και ο παπάς αρνήθηκε να την κοινωνήσει γιατί είχε κάνει αμβλώσεις. Έτσι η γυναίκα αυτή έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια. Μία άλλη γυναίκα ήρθε τότε , έκοψε μια κλωστή από τον ποδόγυρό της και το έδεσε στο χεράκι του ενός κοριτσιού. Επέλεξε δηλαδή αυτό που ήθελε να υιοθετήσει" λέει χαρακτηριστικά με απόλυτη παραστατικότητα.

Η Ελένη Καστάνη από την άλλη άνοιξε και εκείνη την καρδιά της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη: "Ο πατέρας μου ήπιε δηλητήριο κάτω από ένα δέντρο... Βεβαίως, άφησε γράμμα. Απευθυνόταν στην μαμά μου, να προσέχει τα παιδιά",γεγονός που συνέβη στα 12 της χρόνια , όταν δηλαδή και η Ρώπα έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη.

"Έχασα τον πατέρα μου στην πρώτη γυμνασίου απότομα και με πολύ άσχημο τρόπο... Αυτοκτόνησε. Είναι ένας μεγάλος και βαθύς πόνος που έχω, που δεν κράτησα τον πατέρα μου να μην φύγει", είπε η ηθοποιός. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή " όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αξέχαστες ερμηνείες!

Ελένη Αναστασάκη