Επανασύνδεση για Μελέτη-Ολιζιέρσκυ;

02.03.2011
Και ενώ ο χωρισμός της Ελεονώρας Μελέτη και του Γιάννη Ολιζιέρσκυ είναι μια πραγματικότητα, νέα δεδομένα έρχονται να μας αλλάξουν το σκηνικό.

Και ενώ ο χωρισμός της Ελεονώρας Μελέτη και του Γιάννη Ολιζιέρσκυ είναι μια πραγματικότητα, νέα δεδομένα έρχονται να μας αλλάξουν το σκηνικό. Το ζευγάρι μπορεί να είχε χωρίσει ανεπίσημα εδώ και μερικούς μήνες αλλά τώρα και με τη δημοσιοποίηση του χωρισμού, δημιουργήθηκε μεγάλο σούσουρο γύρω από το θέμα. Η Ελεονώρα φρόντισε να μας βομβαρδίσει με τις λεπτομέρειες του χωρισμού μέσα από κάθε λογής κοινωνικό δίκτυο αλλά και ανακοινώσεις που είχε γράψει η ίδια στο διαδίκτυο. Σήμερα όμως και με τα δημοσιεύματα του περιοδικού OK να έρχονται στα χέρια μας, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι έχει πιθανότητες για επανασύνδεση.

"Δεν αποκλείεται να δούμε την Ελεονώρα και τον Γιάννη ξανά μαζί σύντομα" λέει στο περιοδικό άνθρωπος που έζησε από κοντά τον χωρισμό. "Καταρχάς μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να τηλεφωνιούνται καθημερινά και έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Η Ελεονώρα δεν κρύβει ότι έχει κλάψει και έχει πονέσει πάρα πολύ, καθώς πίστευε ότι με τον Γιάννη θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν σταματούσε να λέει πόσο ερωτευμένη ένιωθε με τον σύντροφό της και ήθελε να κάνει παιδιά μαζί του – ο γάμος δεν ήταν κάτι που την ενδιέφερε και το είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της".

Ίσως και αυτό το μήνυμα να ήθελε να περάσει η Ελεονώρα όταν μίλαγε περί έρωτος , αναφερόμενη στο ειδύλλιο της Έλλης Κοκκίνου με το νεαρό μπασκετμπολίστα: "Θεωρώ πως ο έρωτας είναι τόσο ωραίο και σημαντικό συναίσθημα μου φαίνεται πολύ “λίγο” να κάθεσαι και να υπολογίζεις με κομπιουτεράκι τις ηλικίες". Άρα αφού για την Ελεονώρα ο έρωτας έχει τόσο σημαντική θέση στη ζωή της και αφού πόνεσε τόσο πολύ για τον Γιάννη, οι πιθανότητες είναι ότι δεν αποκλείεται σύντομα ν α έρθει και η επανασύνδεση.

Ελένη Αναστασάκη