Διπλή πόρτα έφαγε η Λίντσεϊ Λόχαν

04.03.2011
Φαίνεται πως η 23χρονη ηθοποιός αρχίζει να μαθαίνει –και μάλιστα με σκληρό τρόπο- πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ΞΑΝΑ την εμπιστοσύνη του χολιγουντιανού κόσμου.

Φαίνεται πως η 23χρονη ηθοποιός αρχίζει να μαθαίνει –και μάλιστα με σκληρό τρόπο- πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ΞΑΝΑ την εμπιστοσύνη του χολιγουντιανού κόσμου.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) πήγε σε ένα από τα πάρτι που δόθηκαν μετά τα Όσκαρ αλλά δεν την άφησαν να μπει. Το συγκεκριμένο πάρτι δίνονταν στην έπαυλη του ατζέντη Γκας Όσιαρι (Gus Oseary) και τον ρόλο της οικοδέσποινας μοιράζονταν η Μαντόνα (Madonna) και η Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Τι και αν ο ευγενής Τζος Μπρόλιν (Josh Brolin) πρότεινε το στήθος του ως εγγύηση για την καημένη τη Λίντσεϊ που τα έχασε, στην κυριολεξία. Οι πορτιέρηδες ήταν ανένδοτοι.

"Μα καλά, δεν ξέρετε ποια είναι η κοπέλα;", ρωτούσε και ξαναρωτούσε ο γνωστός ηθοποιός θεωρώντας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. "Ξέρουμε αλλά και πάλι, μέσα δεν θα μπει", ήταν η κοφτή απάντηση που έπαιρνε κάθε φορά και κάποια στιγμή η υπόθεση έληξε με την Λίντσεϊ να φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι μουρμουρίζοντας για το πόσο ταπεινωμένη ένιωθε.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, η είσοδος απαγορεύτηκε στη Λόχαν επειδή έφτασε στο πάρτι μαζί με τον αδελφό της και διάφορους σεκιουριτάδες.

Είδε και απόειδε η καημένη η Λίντσεϊ και πήγε τελικά σε άλλο πάρτι. Αυτό που έδινε ο παρουσιαστής των φετινών βραβείων, Τζέιμς Φράνκο (James Franco), ο οποίος όμως ούτε καν παραβρέθηκε.

Παραβρισκόμενοι άκουσαν τη στάρλετ που αυτό τον καιρό αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή ότι στο πάρτι την προσκάλεσε ο ίδιος ο Φράνκο κατά τη διάρκεια κοινής τους φωτογράφισης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα