Καλυβάτσης: η Αντιγόνη & το σεξ στο σκάφος!

04.03.2011
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης άνοιξε την ψυχή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Βράδυ" και μίλησε για τη ζωή του στο σκάφος, για τους ΑΜΑΝ αλλά και για τις δουλειές που έχει κάνει.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης άνοιξε την ψυχή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "Βράδυ" και μίλησε για τη ζωή του στο σκάφος ,για τους ΑΜΑΝ αλλά και για τις δουλειές που έχει κάνει.

"Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε έναν Οίκο μόδας μιας φίλης της μητέρας μου. Έκανα τις εξωτερικές δουλειές και περνούσα υπέροχα. Με είχαν μασκότ τα μοντέλα. Κάποια στιγμή μετά, δούλεψα στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ και ήμουν στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών. Οργάνωνα δηλαδή εκδρομές". Και πώς έγινε άραγε η γνωριμία με τον Αντώνη Κανάκη;

"Λίγο καιρό μετά, έβγαινε η εκπομπή "Κομφούζιο" και ο Αντώνης Παραράς μου ζήτησε να κάνουμε ένα θέμα για την κατασκήνωση, αλλά εκτός από αυτό, εγώ προσωπικά είχα τεράστια συλλογή από γυαλιά ηλίου. Το βίντεο που κάναμε άρεσε στον Κανάκη και έτσι ξεκίνησε η φιλία μου μαζί του και κάναμε τους ΑΜΑΝ."

"Όταν τελείωσε το ΑΜΑΝ και είδαμε πως θέλουμε διαφορετικά πράγματα με τον συνάδελφο, με έπιασε κάτι. Για εμένα το ΑΜΑΝ ήταν όλη μου η ζωή, ζούσα και ανέπνεα γι’ αυτό. Γενικότερα την ζωή την βλέπω σαν ταξίδι με πολλούς προορισμούς ή μικρούς ή πιο μεγάλους. Το ΑΜΑΝ ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έκανα και μόνο αυτό μου έχει μείνει. Καταλαβαίνω η δουλειά των δημοσιογράφων είναι τέτοια που πολλές φορές βγάζουν άλλα πράγματα από αυτά που ισχύουν. Εάν όμως σε πρήζουν, κάποια φορά θα ξεσπάσεις. Θα πεις κάτι που θα το μοντάρουν και θα το παρουσιάσουν όπως θέλουν. Εάν είναι δυνατόν να ξεχάσω πόσο ωραία ήταν τα 10 αυτά χρόνια της ζωή μου", δήλωσε ο Καλυβάτσης. Και γιατί να μην το πιστέψουμε, αφού οι ΑΜΑΝ σημείωσαν τεράστια επιτυχία και τόσα χρόνια μετά ακόμη γελάμε με τις εκπομπές τους!

Όσο για το πώς είναι η ζωή του σήμερα, ο Σωτήρης όπως έχει δηλώσει ζει σε ένα ιστιοφόρο 12.5 μέτρων, που το λένε Ανακρέων. "Είναι τέλεια γιατί το σεξ στο σκάφος είναι… ισορροπημένο. Στην κυριολεξία!". Πάντως, όσον αφορά τη σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Σωτήρης λίγα λογια είπε και πολύ μετρημένα:

"Την ίδια στον τελικό της Γιουροβίζιον. Ήταν πολύ καλή"!

Πάντως ο Σωτήρης αν και έχει ξεπεράσει τα 40, για γάμους και πανηγύρια ακόμα δεν το σκέφτεται και δηλώνει μικρό ακομα!

Ελένη Αναστασάκη