Όταν ο νυν γνώρισε τον πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

14.03.2011
Αυτό θα πει πολιτισμένη σχέση. "Προηγούμενοι" και "επόμενοι" όλοι μαζί μια οικογένεια για την 29χρονη ποπ σταρ.


Αυτό θα πει πολιτισμένη σχέση. "Προηγούμενοι" και "επόμενοι" όλοι μαζί μια οικογένεια για την 29χρονη ποπ σταρ.

Καλά, όχι ότι είναι και κάτι που γίνεται κάθε μέρα, αλλά αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από τον 5χρονο γιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), Σον Πρέστον (Sean Preston) και τον αγώνα του στο μπέιζμπολ.

Η περήφανη μαμά παραβρέθηκε φυσικά στο γήπεδο και μάλιστα συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της, ατζέντη Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) και τον πιο μικρό γιο της, τον 4χρονο Τζέιντεν (Jayden).

Το ζευγάρι φώναζε για να στηρίξει τον μικρό Σον Πρέστον, ο οποίος όμως είχε ακόμη έναν σημαντικό υποστηρικτή ανάμεσα στους θεατές, τον πατέρα του.

Ο Κέβιν Φέντρελαϊν (Kevin Federline) υπήρξε παντρεμένος με τη Σπίαρς επί τρία χρόνια και είναι ο πατέρας και των δύο αγοριών.

Οι δύο πρώην σύζυγοι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις αλλά φαίνεται ότι πια έχουν αφήσει τις όποιες διαφορές τους στο παρελθόν.

Βρέθηκαν όλοι μαζί στο γήπεδο και φάνηκαν όλοι τόσο πολιτισμένοι που ξάφνιασαν τους πάντες. Σημειώνουμε δε, ότι ήταν η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ και ο Κέβιν φωτογραφήθηκαν μαζί –ή έστω δίπλα δίπλα- από το 2006 που χώρισαν.

Ίσως σε αυτό να συντέλεσε ότι και οι δύο συνοδευόταν από τους νυν συντρόφους τους. Η Μπρίτνεϊ είχε τον Τζέισον στο πλευρό της, όπως είπαμε, αλλά και δίπλα στον 32χρονο Φέντερλαϊν καθόταν η Βικτόρια Πρινς (Victoria Prince) επευφημώντας επίσης τις προσπάθειες του γιου του.

Παρόλο που δεν έπιασαν και την ψιλοκουβεντούλα, για να πούμε και την αλήθεια, οι δύο άντρες δεν έδειξαν ούτε στιγμή να ενοχλούνται ο ένας από την παρουσία του άλλου.

Στο τέλος του αγώνα, ο Τράγουικ, μάλιστα πλησίασε τον Φέντερλαϊν και τον συνεχάρη για την απόδοση του γιου του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα